Rámutatott Karácsony városvezetésének Achilles-sarkára Szentkirályi Alexandra (VIDEÓ)

2024. május 11. 09:31

„Karácsonyék káoszt teremtettek, nem érdemelnek még egy esélyt” – hangsúlyozza a főpolgármester-jelölt.

2024. május 11. 09:31

Fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Szentkirályi Alexandra, a kormánypártok főpolgármester-jelöltje legújabb videójában a budapesti közlekedéssel foglalkozik. „Az Üllőin a helyzet tragikus: áll a dugó, megszűnt a buszsáv, a gumikarók nem nyújtanak nagyobb biztonságot a kerékpárosoknak. A jelenlegi állapot rossz az autósoknak, rossz a kerékpárosoknak és rossz a buszoknak is” – vélekedik a fideszes politikus.

„Így nem lehet közlekedést szervezni. Átgondoltan, a józan ész figyelembevételével tervezem rendbe tenni a mai kaotikus közlekedést, ami úgy lenne biztonságos a bicikliseknek, hogy közben a főváros abbahagyná az autósok üldözését” – írja bejegyzésében Szentkirályi.

Szerinte Karácsonyék „káoszt teremtettek, nem érdemelnek még egy esélyt”.

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:32
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­­k­­e­­­l­d­­­ ­­­a­ ­­s­­­z­­e­­­x­­­i­ ­­p­­­u­­­n­­c­­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
orokkuruc-2
2024. május 11. 12:08
ilyen nehéz megérteni, hogy Karógeri bábozóit nem érdekli hogy másnak (tőlük különböző pesti szarférgeknek) mi a jó? Nem érted, hogy azért mutatjuk folyamatosan hogy kik az irányítói, hogy a jószágok is lassan megértsék: értelmetlen bizonygatni, melyik lépése miért katasztrófa? Ez az ember a mai Tanácsköztársaság butapesti népbiztosa, a célja a káosz, a rablás. (kunbélát is 2 kg arannyal a lopott kocsijában találták meg) Fáj hogy ezt így külön el kell mondani.
0123456789-2
2024. május 11. 12:03
Alexandrának blama lesz a bronzérem.
Mindenhova
2024. május 11. 10:55
Novicsok-5Mindenhova 2024. május 11. 10:18 Megszólalt a szagértő. Ajjajj. "Kevés vagy te a műveltséghez. :)" Ez alapműveltség. Általános iskola 5.-6. osztály. Ide kell vissza teleportálnod. Az Achilles-inára utaló források: Ovidius, Metamorfózisok: Ez a római költői mű az Achilles-inát említi sebezhető pontjaként. Servius, Aeneis kommentárja: Ez a Vergilius Aeneis eposzához írt kommentár az Achilles-inát említi. Agamemnón, tragédia: Aiszkhülosz tragédiája szintén az Achilles-inára utal. És igen, ugyan így lehetne a sarkára is találni forrásokat, mint pl.: Homérosz, Iliász, Statius, Thebais, Hyginus, Fabulae ect. de ha még agyad is lenne, akkor nem kellene magyarázni, a két testrész sérülése közül melyik az amelyik harcképtelenné tudott tenni egy ókori harcost.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!