Vacsora helyett egy izgalmas vitában csapott össze Orbán Balázs Pogátsa Zoltánnal

2024. május 07. 06:49

A másfél órás csörtében olyan témák kerültek terítékre, mint a kínai-magyar kapcsolatok, az energiabiztonság és az energiamix kérdése, valamint Magyarország helye és helyzete az Európai Unióban.

2024. május 07. 06:49
null

Nyitókép forrása: Orbán Balázs Facebook-oldala

A miniszterelnök politikai igazgatója egy posztot tett ki a közösségi oldalán, amelyben beszámolt egy izgalmas közgazdasági vitáról, amit a híres baloldali közgazdásszal, Pogátsa Zoltánnal folytatott le, az Economx szervezésében.

A másfél órás csörtében olyan témák kerültek terítékre, mint a kínai-magyar kapcsolatok, az energiabiztonság és az energiamix kérdése, valamint Magyarország helye és helyzete az Európai Unióban.

Orbán Balázs és Pogátsa Zoltán vitája. Forrás: Orbán Balázs Facebook-oldala

A miniszterelnök politikai igazgatója szerint a vita hamarosan hallgatható és olvasható formában is megjelenik majd.

Orbán Balázs bejegyzését itt tekintheti meg:

***

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­­­g­­a­­z­­­i n­­­i­m­­f­o­­m­á­n­­­i­­­á­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Namond
2024. május 10. 16:11
Azt még megértem ha mérnökök és kereskedők vitatkoznak a kínai-magyar kapcsolatok, az energiabiztonság és az energiamix kérdéséről és ennek eredménye alapján közgazdászokkal Magyarország helyéről és helyzetéről az Európai Unióban. De mit keres egy szakmai alapvetés vitájában egy joghézagos törvényeket alkotó jogász, akiből nagyképű és nagyot mondó politikus lett? Blamázska fordítva ül a lovon. Orvbán káderei egyre inkább olyanok, mint a rákosista, kádárista aparátcsikok, akik a műszaki-környezeti feltételeket, beruházások hatékonyságát figyelmen kívül hagyva bevezették a rizs és narancs termelést a vas és acél országában.
Patika
2024. május 07. 15:08
Vita helyett vacsorával kellett volna....
Tommaso
2024. május 07. 13:41
FOLYAMATOSAN HAZUDIK a 6 ALMÁT FÉLTŐ ORBÁN és BANDÁJA. Ezért mocskoljá, gyalázzák, rágalmazzá napi 25 órán át Magyart és a Magyarokat. a jobboldali Magyar Péter maga mondta, hogy számára a 1998-as Orbán a követendő. Orbán ekkorra már köpönyeget váltott, jobboldalivá vedlett. Magyar Péter SOHA nem volt baloldali. Orbán viszont már minden volt, csak akasztott ember nem. Volt ő szélsőbalos, liberális, jobbközepes és szélsőjobbos is. ORBÁN többször váltott világnézetet, mint a megvezetett hivei alsógatyát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!