Újabb rakétatámadás érte Odesszát, többen meghaltak

2024. május 01. 10:30

Úgy tűnik, össztűz alá vették az oroszok a várost.

2024. május 01. 10:30

Nyitókép: NINA LIASHONOK / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Újabb orosz rakétatámadás érte a délnyugat-ukrajnai Odesszát, hárman meghaltak, hárman pedig megsebesültek – jelentette be Hennagyij Truhanov, a város polgármestere szerdán.

Oleh Kiper Odessza megye kormányzója a Telegramon azt közölte, a sebesültek ellátása jelenleg is zajlik, hozzátéve, hogy 

megrongálódott a polgári infrastruktúra is.

A Harry Potter-kastély is súlyos károkat szenvedett

A kikötővárost hétfőn érte legutóbb légitámadás, melyben öten haltak meg. 

Az egyik célpont a gótikus stílusú odesszai Harry Potter-kastély volt

A semmiből érkező támadás miatt a lakóknak nem volt idejük menedéket keresni. A légiriadót jelző szirénák csak pár perccel a támadás előtt szólaltak meg – írta az Euronews.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2024. május 01. 12:06
Néhány Delta, SAS arc kiiktatva..
Aerion
2024. május 01. 11:58
Odessza idegen megszállás alatt lévő orosz város. Minden pusztítás, ami ezt a város éri, az ukrán és a nyugati háborús bűnösök felelőssége, akik nem vették figyelembe se a történelmi tényeket, se a világ legerősebb nukleáris hatalmának legalapvetőbb érdekeit. Minden egyes Odesszában elpusztult emberért ő k e t terheéli a felelősség.
I feel the earth move under my feet
2024. május 01. 10:59
Putyin belátta, hogy ideje dűlőre vinni a dolgot.. ..mert nem akarja kiirtani az ukránokat, ellentétben az amcsi zsidókkal.
nemecsekerno_007
2024. május 01. 10:49
Csóró ukrán niggerek. Ilyen ez a Mandingo-harc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!