Csalódott a válogatott

2009. szeptember 10. 14:36

A portugálok utáni vesztes meccs után nyilatkoznak a magyar válogatott tagjai.

2009. szeptember 10. 14:36
Csalódott a magyar futballválogatott a svédek és a portugálok elleni vereség miatt, ami azt jelenti, csodánál is több kellene, hogy ott legyen jövőre a világbajnokságon. A legegyszerűbben védhető helyzetből kapott ismét gólt a csapat. A magyar labdarúgó-válogatott a sportugálok elleni vb-selejtezőn egy perccel tovább bírta kapott gól nélkül, mint a svédek ellen, szombaton.


Dárdai: "Az utolsó két meccsen tisztes helytállást várok, pótselejtező? Nincs miről beszélni." Torghelle Sándor nagyon csalódott: "Megint pontrúgással kaptunk ki. Ilyen csapatok ellen ilyet nem lehet elkövetni, pedig ez nem olyan nehéz feladat. Egyedül voltam elöl, a középpályások nem tudtak felzárkózni mellém, így a támadójátékunk gyengébb volt. Bodnár szabadrúgása sajnos nem középre pattant."

Juhász Roland is kitért a pontrúgásnál a figyelmetlenségre. "Úgy látszik, ez nem megy nekünk. Most is ezzel kaptunk ki, bosszantó, pedig ez csak koncentráció kérdése, nem kell, nem lehet, megtanulni. A védekezés rendben volt, támadásban kéne javulni."

Csalódott a válogatott (Index)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!