Éger László tudja, hogy kell megállítani Ronaldót

2009. szeptember 09. 09:46

A válogatott csak akkor maradhat versenyben a világbajnoki részvételért, ha legyőzi a portugálokat. Jön Ronaldo, a világ legdrágább futballistája.

2009. szeptember 09. 09:46
Képtelenség megállítani – mondják róla, nem lesznek tehát irigylésre méltó helyzetben a magyar védők szerdán 20.45 órakor a nemzeti stadionban. Éger László, a Paksi FC kapitánya, korábbi válogatott védő már összefutott Ronaldóval, s nem is akárhol: a Debrecen színeiben a Puskás Stadionban és az Old Traffordon is volt szerencséje találkozni az akkor 19 éves klasszissal.

"Egyedül nem tudod felvenni vele a versenyt. Ördöngősen, kiismerhetetlenül cselez, a világ legjobb védőjének sincs esélye ellene. Csakis úgy lehet megállítani, ha hátvédjeink egymást kisegítve próbálják meg semlegesíteni" – mondta Éger László Cristiano Ronaldóról. "De nem csak ő, hanem például Deco, vagy Simao is kiválóan cselez, rájuk is figyelni kell. Erwin Koeman biztosan tudja, hogy mit kell tenni ellenük, s abban is biztos vagyok, hogy aki lehetőséget kap, a legjobb tudása szerint fog teljesíteni."

Éger László tudja, hogy kell megállítani Ronaldót (teol.hu)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!