Kihátrált az MFB a Balatonring mögül

2010. március 12. 19:27

A Magyar Fejlesztési Bank nem köti meg a Sávolyra tervezett MotoGP-pálya hitelszerződését, amit már jelzett a tulajdonosi jogokat gyakorló miniszternek - mondta Őry-Kovács Katalin, az MFB kommunikációs igazgatója.

2010. március 12. 19:27
Őry-Kovács Katalin, az MFB kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-nek elmondta: a szerződés előtti jogi átvilágítás olyan kockázatokat tárt fel, ami miatt az MFB úgy döntött, jelzi a tulajdonosi jogokat gyakorló miniszternek, hogy nem köti meg a szerződést.

Ugyanakkor hozzátette: a beruházás kivitelezése több szempontból is nagyon fontos az országnak, ha tehát a beruházó más konstrukcióban megvalósítaná a Moto GP pálya tervét, akkor a kormány kész állami kötelezettséget vállalni a versenyek megrendezéséhez szükséges jogdíjak biztosítására.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LMP
2010. március 12. 23:18
Örülünk. Jó látni, hogy mégsem lehet bármit büntetlenül megtenni ebben az országban. Mi továbbra is azon leszünk, hogy ne folyassanak el tízmilliárdokat értelmetlenül. Már csak ezért is érdemes betolni minket a Parlamentbe! :)
zele
2010. március 12. 22:28
Az LMP ráült a hullámra tegnap.
segabor
2010. március 12. 21:43
Kormányváltás előtt egy biztos bűncselekményt elkövetni az álmoskönyvek szerint sem kifizetődő. Ne rázzuk a pofonfát.
StavrosMenace
2010. március 12. 20:26
jöhet a KC
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!