Pokorni: nincs több lopás

2010. március 17. 22:01

A Fidesz alelnöke szerint ha kormányra kerülnek, nem lesz több lopás, ha valaki mégis megpróbálná, annak „levágják a kezét”.

2010. március 17. 22:01
Pokorni Zoltán szerint amint megalakul a parlament, a Fidesz javaslatot fog tenni az Országgyűlés, illetve az önkormányzati képviselő-testületek létszámának csökkentésére. Rámutatott: nagyon nagy a csodavárás ma Magyarországon, holott a jelenlegi szűk kormányzati mozgástérben nem létezik csodafegyver, csak a szisztematikus, következetes munka. Ám ahhoz, hogy ennek eredményei érzékelhetők legyenek, évek kellenek.

A politikus úgy vélte: ahhoz, hogy embereknek legyen türelmük várni, szükség van arra, hogy lássák: valóban fordulat történt. Ezt a célt szolgálja az elszámoltatás és a tiszta viszonyok megteremtése. „Mindenkinek meg kell értenie, hogy ha kormányra kerülünk, nincs több lopás. Annak, aki először belenyúl a kasszába le lesz vágva a keze” - fogalmazott.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmersson
2023. február 14. 13:05
...és még mindig tudnak tapsolni Orbánnak!
borban
2021. június 01. 15:34
Na akkor így most 11 év távlatából, hol van a sok kéz nélküli .. egyről sem tudunk.
cingár feltaláló
2010. március 18. 21:39
"A Fidesz bevezetné a kézlevágást." "Pokorni hírhedt kézlevágós nyilatkozata." "A Fidesz visszaállítja a testi erőszakot." "Középkori módszerekről álmodozik a fidesz oktatáspolitikusa."
kalandféreg
2010. március 18. 09:19
Az elszámoltatás ok, régi lemez (és nagyon helyes) De a kézlevágósdi szerintem saját magukra vonatkozott. Poki mindig is ezt a vonalat igyekezett képviselni és nagyon remélem, hogy ez a nyilatkozat nem Pokorni magánakciója, hanem a Fidesszel egyeztetett megnyilatkozás volt. Árgus szemekkel fogják figyelni miden lépésüket. Óriási katasztrófa lenne, ha 1-2 csip-csup ügy miatt elveszitenék a támogatást. Remélem tisztában vannak ezzel és a fenti nyilatkozat valóban cél, nem csak rizsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!