Szuronyszerű kardlappal mentek neki a rendőröknek

2010. március 18. 16:51

Három járőr egy autóst akart igazoltatni, a sofőr és utasai azonban elhajtottak a helyszínről, majd szúró-, ütő-, illetve vágóeszközökkel támadtak a rendőrökre.

2010. március 18. 16:51
Szerdán délután három járőr egy autóst akart igazoltatni, a sofőr és utasai azonban elhajtottak a helyszínről. A rendőrök üldözőbe vették a gépkocsit, amely megállt egy lakóháznál. A sofőr ellenszegült, sőt családja is kirontott az épületből és szúró-, ütő-, illetve vágóeszközökkel keltek a védelmére. Várhatóan előzetes letartóztatásba helyezik és akár nyolc év szabadságvesztésre is ítélhetik azt a három embert, akik házi készítésű fegyverekkel - szúró-, ütő-, illetve vágóeszközökkel - többek között egy karddal, illetve egy vascsőre erősített, szuronyszerű kardlappal - támadtak rendőrökre szerdán Fegyverneken, közölte a Szolnoki Nyomozó Ügyészség ügyésze csütörtökön. Személyi sérülés nem történt.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narancs
2010. március 19. 11:34
Biztosan a svéd bevándorlók voltak...
vizipipa
2010. március 18. 20:57
Gyöngyösoroszi Vona körzetében van. Az EP választáson 24%-ot kapott itt a Jobbik. Most több lesz.
StG
2010. március 18. 20:06
Az is szép család lehet, ahol bármikor pillanatok alatt elő tudnak kapni egy vascsőre erősített szuronyszerű kardlapot.
Öreg
2010. március 18. 19:41
Kell a Fidesz által beigért 3 csapás törvény!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!