Testvérek az elnöki hivatalban

2011. február 21. 15:34

Nemzetpolitikai főtanácsadói címet kapott a Köztársasági Elnöki Hivatalban Kiss Norbert társadalmi és kommunikációs hivatalvezető testvére - írja az Index.

2011. február 21. 15:34

A korábban önkormányzati projekteket menedzselő Kiss Antalnak megbízatásából adódóan nem kell mindig bejárni munkahelyére. A főtanácsadó egyébként egy egyesület jelöltjeként a Fidesz ellen indult Piliscsabán a polgármesterség elnyeréséért.

Kiss Antal kinevezésének körülményeiről az Index megkérdezte a KEH-et is, ott azonban csak későbbre ígértek választ. A KEH parlamenti irodájában, ahol Kiss dolgozik, azt mondták: ritkán van bent, ezért nem lesz könnyű elérni, csak üzenetet tudnak átadni neki.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mikibá
2011. február 22. 13:38
Mi ez a nagy csodálkozás? Hány éves vagy, királyfi?! Demokráciában hatalmi váltógazdálkodás van, akik egy ellenzéki pártot lelkes, "önzetlen" munkájukkal hatalomra segítettek, elvárják a jutalmat. A jutalmat pedig egyetlen politikus sem fogja a saját zsebéből fizetni (l.Wnt.Zs.), arra való az államkassza. Majd akkor tessék csodálkozni, ha nem így lesz. Tessék már megmondani: miért sértegetik egymást a hozzászólók? Nem jelzőkkel kell vitakozni, hanem érvekkel.
lincoln ábrahám
2011. február 21. 18:02
Az urak a vita hevében tendenziózusan megfeledkeznek a pozitívumokról. Ilyenek: az úr keveset van benn, továbbá nem lehet megtalálni. Ezzel nagyban elősegíti a kissé túlzsúfolt hivatal munkáját.
blogen
2011. február 21. 18:00
Nem győzöm javasolni, hogy nepotizmusellenes törvényre van szükség, miszerint egy időben, harmadfokú rokonságig csak egy személy tölthessen be közhivatalt vagy lehessen állami, önkormányzati megrendelések és cégek beszállítója vagy beszállító cégek tulajdonosai közt bármilyen szinten.
küllő
2011. február 21. 17:54
Biztos nem tudta hogy a testvére. Ilyen névvel hogy KISS? ? Minden harmadik embert így hívnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!