Kiköltözött az elnöki rezidenciából Schmitt Pál

2012. július 30. 10:51

A volt köztársasági elnök több mint másfél évig élt a XII. kerületi Béla király úti rezidenciában. Schmitt Pál korábban lemondott a szolgálati lakásról, egyelőre nem tudni, hova költözik. Áder János és családja néhány hét múlva bútorozhat be.

2012. július 30. 10:51

Schmitt Pál kiköltözött az elnöki rezidenciából – fogalmazott a Blikknek Altorjai Anita, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) sajtóigazgatóságának vezetője. Az épületen kisebb munkákat kell elvégezni, ezért Áder János és családja csak néhány hét múlva költözhet be.

A volt köztársasági elnöknek vagyonnyilatkozata szerint öt ingatlanja is van, kezdetben azonban ennek ellenére is élt volna a jogával, hogy az állam élete végéig szolgálati lakást biztosítson számára. Schmitt végül úgy döntött, „az ország gazdasági helyzetére tekintettel” nem él a kiváltsággal. A Blikk szerette volna megtudni, hova költözik Schmitt Pál, ám titkárságvezetője, Kiss Norbert a lapnak annyit mondott, ha lesz bármi mondanivalójuk, azt időben közölni fogják.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hogyisvan
2012. július 30. 17:55
Én úgy gondolom, 'smitevtárs' azért most le fog szakítani pár tízmilliót még!
Omega2010
2012. július 30. 13:07
Schmitt időben szól, ha jelentkezett PhD-re Index 2012. május 31., csütörtök 07:10 | Órákra valószínűleg nem fog járni a PhD-fokozat megszerzését tervezgető volt köztársasági elnök, mert egyelőre nem tudni róla, hogy beadta volna a jelentkezését a Semmelweis Egyetem doktori iskolájába a határidő múlt pénteki lejártáig.
zolinho723
2012. július 30. 12:56
Mennyire megható,töllem a hid alá is mehet.
tatka46
2012. július 30. 12:54
Azért gondoljunk bele,ilyen ember lehetett Magyarország első ember,hát nem ciki.Most akkor albérletbe megy? Sajnálni nem tudom de jól megvezették a luzert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!