A Miniszterelnökség csapatánál focizik Vincze Ottó

2012. augusztus 17. 12:50

Egy éves szerződést kötött a Miniszterelnökség futsalcsapatával, a Dunakeszi Kinizsivel Vincze Ottó korábbi válogatott labdarúgó.

2012. augusztus 17. 12:50

Egyéves szerződést kötött Vincze Ottó korábbi 11-szeres magyar válogatott labdarúgóval a Miniszterelnökség futsalcsapata, a Dunakeszi Kinizsi, amely az előző szezonban ezüstérmet nyert az NB II-ben. „Örülök, hogy újra a labda közelében lehetek. Kiváló csapatba kerülök, célom a továbbiakban is az, hogy a legjobb legyek a legjobbak között” – idézte a klub közleménye Vinczét. A 38. születésnapját augusztus végén ünneplő futballista a Ferencváros, a Győr, a Zalaegerszeg és a Vasas mellett a svájci Sionban, valamint a német Waldhof Mannheimben és Energie Cottbusban is játszott.

A főleg a Miniszterelnökség munkatársaiból álló Dunakeszi Kinizsi olyan korábbi kiváló nagypályás labdarúgókkal egészül ki, mint Horváth Ferenc, Lőw Zsolt és Tóth Iván. A csapatban játszik Szijjártó Péter, külügyi és külgazdasági államtitkár is. A Dunakeszi Kinizsi futsal-szakosztályának élére új vezető került Molnár Péter, korábbi győri sportigazgató személyében. A klub közleményében az áll, a csapat célja Vincze Ottó érkezésével egyértelmű: „megismételni a tavalyi nagyszerű eredményt és újra érmet nyerni a bajnokság végén.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatka46
2012. augusztus 17. 14:04
Ez a Vincze nem sokra vitte a fociban akkor most a Fidesz oldalán akar érvénysülni.
smogger reload
2012. augusztus 17. 13:55
Tiszta ideg voltam, hogy sikerül. e megszerezni ezt a fantasztikus játékost, és hála a NER-nek sikerült!
Parasztvakítás
2012. augusztus 17. 13:52
A csapatban játszik Szijjártó Péter, külügyi és külgazdasági államtitkár is. No akkor már értem miért nincs ideje,"aggodalmaskodni" a 450 Ft-os benzinár miatt!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!