Az olimpia sikerek ellenére is meneszthetik Czene Attilát

2012. szeptember 12. 08:29

Az Index információi szerint napokon belül meneszthetik Czene Attila sportért felelős államtitkárt. A portál szerint már meg is találták az utódját, Simicskó István személyében.

2012. szeptember 12. 08:29

Napokon belül meneszthetik Czene Attila sportért felelős államtitkárt – értesült az Index. Az egykori olimpiai bajnok úszó 2010-ben került posztjára, nem titkoltan közeli kapcsolatban állt Schmitt Pállal, az ő felkérésére lett államtitkár is és későbbi döntéseit is a volt köztársasági elnök véleményétől tette függővé.

Az Index információi szerint Czene teljesítményével Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője hosszabb ideje elégedetlen volt, de az olimpia előtt nem akartak változtatni a sportvezetésen. A játékok után viszont elkezdték keresni Czene utódját. Több név is szóba került, de az oldal szerint Simicskó István lesz a befutó. Mivel ő jelenleg a Honvédelmi Minisztérium egyik államtitkára, ezért Hende Csaba tárcavezető már keresi az ő utódját is. Az Index úgy tudja, hogy a posztra Kocsis Máté lehet esélyes.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2012. szeptember 12. 12:20
Miért kell lelépnie? Érveket szeretnék hallani!
orbán(c)
2012. szeptember 12. 12:09
Vagy túl okos volt vagy értett a sporthoz.Ez a két tényező kizáró ok a fideszbe.
tatka46
2012. szeptember 12. 11:35
Üssék egymást.
dogohungaris
2012. szeptember 12. 11:08
Amit sokan nem vesztek figyelembe,hogy ezeket a posztokat úgy hívják,hogy politikai államtitkár.Tehát nem szakmai megbízatás,hanem politikai! Ott van mögötte a szakmai stáb,akiknek a dolga a szakmai előkészítés stb. Az hogy Czenét,vagy Simicskót egy sorban említitek Lamperttel,már és Draskovicscsal vicces és rosszindulatú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!