Újpesti futballdrukkerek támadtak rendőrökre

2013. március 10. 16:40

A rendőrökre támadtak a vasárnap délutáni labdarúgó-mérkőzés szurkolói a IV. kerületben, miután egyiküket pirotechnikai eszköz használata miatt kiemelték a tömegből – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

2013. március 10. 16:40

Kovács Viktória ismertetése szerint kora délután, a IV. kerületi Bocskai utcában a szurkolók közül egy férfi égő petárdát dobott a földre, ezért a rendezvényt biztosító rendőrök kiemelték őt a tömegből. Ezt követően a körülöttük tartózkodó szurkolók közül mintegy 10-15-en rátámadtak a 200 fős rendőrsorfalra, akik két perc alatt helyreállították a közrendet. Kovács Viktória hozzátette: „rendőrség-szurkolók: egy-null”.

A szóvivő elmondta, hogy a 34 éves szurkolót az újpesti rendőrkapitányságra állították elő, ellene pirotechnikai eszközzel való visszaélés szabálysértése miatt indítanak eljárást. Délután a Ferencváros-Újpest labdarúgó-mérkőzést tartják a ferencvárosi Albert Flórián Stadionban.
 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2013. március 10. 18:31
6almas meccs volt ! főleg a végén a meglepi gól :) most lehet, hogy az én igényeim mentek le, sőt :), de magyari szinten ez tökéletes volt, ha minden fordulóban lenne egy, csak egy ilyen meccs, az yo lenne ... csak én láttam úgy, hogy a rigó/bíró a fradinak fúj ? leszámítva gyömbér lekönyöklését, ami sárgalapos volt nyilván
kamasuka
2013. március 10. 17:34
A meccsen korrekt volt a himnusz és a székely zászlós performansz.
vigyor
2013. március 10. 17:17
Úgyis mindig csak a fradiról hallani, mintha Újpest nem is lenne...
BőröndÖdön
2013. március 10. 16:57
Ezért kell az adófizetők pénzéből minél több futballstadiont építeni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!