Az M1 élőben adja a Honvéd és a Győr európai kupameccseit

2013. július 16. 10:04

Az M1 élőben közvetíti a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának csütörtöki Európa Liga-selejtezős mérkőzését és a Győr szerdai BL-selejtező meccsét. Az MTVA további közlése szerint a Győr-Debrecen Szuperkupa-meccsre több mint egymillióan voltak kíváncsiak.

2013. július 16. 10:04

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfői közlése szerint a meccs 20.30-kor, a műsor pedig 20.16-kor kezdődik. A helyszíni kommentátor Knézy Jenő, a stúdióban a műsorvezető Mohay Bence lesz. A párharc az Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójában zajlik, a csütörtöki lesz az első mérkőzés.

Az MTVA a Nielsen Közönségmérés adatai alapján közölte továbbá, hogy több mint 1 millióan voltak kíváncsiak a szombati Győr-Debrecen labdarúgó Szuperkupa-mérkőzésre. Az ETO-DVSC találkozó nézettsége 346 ezer fő volt, a felnőtteknél 10, a felnőtt férfiaknál 14,9 százalékos közönségaránnyal. A Szuperkupát először műsorra tűző M1 közvetítésébe 1 millió 156 ezren néztek bele legalább egy percre.

A Rába-partiak BL-selejtezős összecsapásait is az M1 közvetíti élőben: az első mérkőzést szerdán 20.15-től, a visszavágót július 23-án, ugyancsak 20.15 órától. Előbbi találkozón Knézy Jenő, utóbbin Menczer Tamás lesz a kommentátor.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!