Kifosztották Fehér Miklós sírhelyét

2013. augusztus 31. 10:53

Feldúlták és kirabolták a kilenc évvel ezelőtt egy portugál bajnoki mérkőzésen, a pályán elhunyt Fehér Miklós labdarúgó sírhelyét Győrben – írja szombati számában a megyei napilap.

2013. augusztus 31. 10:53

A Kisalföld cikke szerint valószínűleg péntek hajnalban próbálta meg valaki betörni a sírt borító üveglapot, majd amikor ez nem sikerült neki, a márványt megbontva emelt el néhányat az ott elhelyezett tárgyak közül.

A lapnak a néhai sportoló szülei elmondták: három relikvia tűnt el az üveglap alól, ahol egyebek mellett Fehér Miklós mezét, egykori csapatainak sáljait, valamint annak a stadionnak a gyepéből egy darabot őriztek, ahol utolsó meccsén pályára lépett. Az ügyben a győri rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2013. augusztus 31. 12:35
a büdös mocskos kurva édesanyját annak a faszszopó gecinek, hogy baszná teherbe szájon keresztül a telibebaszott kurva anyját, miközben a húgát veri telibe egy felizgatott csődör. rövid és tömör sajtónyilatkozatot olvashattatok.
StG
2013. augusztus 31. 11:17
Elképesztő aljasság lakik egynéhány emberben. Nagyon szomorú eset :((
regiszter
2013. augusztus 31. 11:09
Nyilván a hátrányosan diszkriminált, nehéz sorsú kirekeszett és súlyosan szegregált honpolgárok követték el. Mindez a magyar nácifideszjobbikfasiszték bűne, akik nem elég befogadóak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!