Zombik Orbán kertjében

2013. augusztus 01. 11:05

A koronaékköveinket félamatőr fociklubok verik hülyére, mi meg Puskás Öcsire hivatkozunk, mert sikerült visszaszerezni a csukáját.

2013. augusztus 01. 11:05
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán

Istenem, hogy jön a fehérvári hátvéd szerencsétlenkedéséhez az alapkamat? Vagy ekkora volna a baj, hogy ilyen cikkeket kell írni? A kudarc valóban nem akármekkora, de azért talán nem kellene rongyosra kúszni az összes szőnyeget.

A magyar futballban amúgy sem az a baj, hogy négy csapatunk kiesett (az már talán igen, hogy miként), hanem az, hogy állami pénzekkel próbálunk eredményesnek lenni olyan területen, ahol az államnak semmi keresnivalója. Például a profi futballban. Az a magánvállalkozások terepe, úgyhogy ezzel összefüggésben bátorítanám is a kormányfőt: ha neki olyan fontos a futball, akkor nyúljon a zsebébe! Ahogy például Várszegi is tette.

Aztán az is erkölcstelen, hogy a teljesítmény ebben a sportágban semmiféle arányban nincs az anyagi javadalmazással. Hány Videoton, Győr-, vagy debreceni játékosnak lett kevesebb a fizetése attól, hogy kiestek a kupában, és a csapat így nem termelt bevételt? Hány edzőt rúgtak ki, hány játékosnak kötöttek útilaput a talpára? Ez a súlyos eredménytelenség milyen látható következményekkel járt?

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2013. augusztus 01. 15:01
Ott voltál Kovács? Prutty!
várúr
2013. augusztus 01. 14:34
KOvács. Orbán a foci érdekében a zsebébe nyúlt, nem is egyszer. Te is nyúlkálsz a zsebedbe, ki se mondom, miért...
miloka
2013. augusztus 01. 13:35
Lassan elérünk oda, hogy ha otthon valamelyik gyerek nem jól viselkedik, azért is a kormány lesz a felelős. Vagy azért is, ha ez KZ meg a többi balhibbant nem tud a nejének azt nyújtani, ami elvárható lenne.
kuzmics
2013. augusztus 01. 13:07
Jól esett ez a kis orbánozás, Zoli?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!