Nagyon megviselte a 8-1 Orbánt

2013. október 14. 12:31

A miniszterelnök az Indexnek azt mondta: egy agyrázkódással ért fel számára a magyar labdarúgó válogatott Hollandia elleni zakója.

2013. október 14. 12:31

Orbán Viktor eddig nem kommentálta a magyar labdarúgó válogatott Hollandia ellen 8-1-es történelmi vereségét. Az Index azonban megkérdezte a miniszterelnököt, mi a véleménye a vb-selejtező mérkőzésről. Orbán ennek kapcsán azt nyilatkozta a portálnak: „Az eredmény számomra felér egy agyrázkódással. Még nem hevertem ki”.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cochabamba
2013. október 15. 01:30
éles bizonyítéka ez az eredmény arra hogy attol hogy ha azt mondjuk hogy magyarország jol teljesít, még a valóságban ez nem fog magától megtörténni... A magyar bajnokság szar, és ezen qrvára nem fog változtatni az hogy szép stadionok gyepére fognak szarni ezek a tehetséges magyar játékosok...
becike4
2013. október 14. 18:30
Irigylem a problémádat!Engem meg a harminc új adó viselt meg,amit kitaláltatok,hogy szakadt volna anyádba a fejed.
Soma
2013. október 14. 17:11
Ez a magyar foci. Harminc éve ez. Kilátásban sincs, hogy jobb lesz. A pénzembereket nem érdekli a tehetség. Felhajtás kell és olyan játék, amit ők vezényelnek. Sok pénzt beleölnek, hogy rengeteg pénzük legyen. Van pénzük doppingra, TV-közvetítésre, szabályokra. Ez a sport. A fociban manapság nincs helyük a grundról felszedett Peléknek.
kuwiq
2013. október 14. 17:11
Mindenkit megviselt, aki látott belőle valamit. GOndolom aki pénzt szedett össze arra a képzésre, ahonnan ilyen tdású hátvédek kerülnek ki, az még jobban el van keseredve. Totális iránytévesztés, teljes összeomlás. Sanyi bá x+1-ik nemzetközi lebőgése, 21 gól nég meccsen a hollandoktól mindig ugyanolyan típusú hibákból. Nem csoda, hogy nem tér magához. Azok szúrták hátba, akikben megbízott, akiknek minden feltételt biztosított a munkájukoz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!