Orbán: Erős országhoz egészséges emberek kellenek

2013. november 17. 10:33

Az MTK 125. születésnapján Orbán Viktor arról beszélt, hogy miért vezette be a kormány a mindennapos testnevelést és miért költ sportberuházásokra.

2013. november 17. 10:33

A miniszterelnök szerint minden olimpiai aranyérem mögött sok ezer utánpótláskorú sportoló áll. „Miközben élsportolóinkat csodáljuk, a magyarok – gyerekek és felnőttek egyaránt – más nemzetekhez képest vészesen keveset mozognak és sportolnak. A mi eltökélt szándékunk, hogy ezen változtassunk.” – mondta.

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2013. november 18. 20:00
vektorka, úgy támogatod a tömegsportot, hogy kifizeted a szélhámos klubvezetők adósságát? Mondjuk nem tudom mit is várhatnék egy olyan embertől aki 10 ezres stadiont épít adópénzből egy 1800 fős faluba.
VakzKommondor
2013. november 18. 19:51
Az én hitelemet miért nem vállalja át a miszterelnő kúr, az én adómból? Én is szoktam focizni. Vagy csak ez csak a für tompinak jár, meg a többi szélhámos csalónak aki eladósítja a semmire nem jó klubbját? Megint milliárdok csúsznak haveri zsebekbe, megint nincs felelős az adóságért, és megint arra ösztönzik, az amúgy is tehetségtelen, szélhámos tolvaj bandát,hogy nincs gond adósodjatok, az adófizetők úgyis mindent állnak. Éljen a párt! Éljen az eszetlenség! Éljen a kedves vezető! Még legalább két hetet.
=nessuno=
2013. november 17. 23:56
Mi köze a stadionépítésnek az emberek egészségi állapotához??? Támogatná a hétköznapi ember sportolási lehetőségeit!!! A fociklubokhoz mi köze az államnak???
becike4
2013. november 17. 23:09
Akkor mi nagyon gyenge ország vagyunk, ha egy ilyen beteg a miniszterelnökünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!