Nem emlékszik a Questor-hitelre az MFB volt elnöke

2015. április 08. 11:12

Zdeborsky György, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) igazgatóságának volt elnöke nem emlékszik arra, hogy a pénzintézet 17 milliárd forintos hitelt nyújtott a Questornak 2010 előtt – közölte az M1 híradója.

2015. április 08. 11:12

Zdeborsky György, a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) igazgatóságának volt elnöke kedden azt mondta az M1 aktuális tévécsatorna Híradójának, nem emlékszik arra, hogy a pénzintézet 17 milliárd forintos hitelt nyújtott a Questornak 2010 előtt. A pénzügyi szakember telefonon válaszolt a Híradó kérdéseire azzal kapcsolatban, hogy Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden az Országgyűlésben felidézte: az MFB 2005-ben és 2008-ban máig tisztázatlan körülmények között nyújtott hitelt az ETO Park beruházásra.

Zdeborsky György, aki telefonon válaszolt a csatorna érdeklődésére, arra viszont emlékezett, hogy a hitel fedezeteként elfogadták a stadiont.

„Ez egy projekthitel volt, amihez volt önrész, ezért a szabályoknak megfelelt. Miért ne fogadták volna el, miért ne kapott volna pénzt az ETO Park?” – idézte az MFB igazgatóságának volt elnökét a Híradó.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. április 08. 12:37
Jah! Ilyen apró hitelekre nem szoktak emlékezni.
Eltünt
2015. április 08. 12:28
Bíróságokat eu bele szólással függetlenítették ,az eu dirigál nekik ,hogy miért ,egyszerű ,hogy a bűnözők megusszák érintetlenné válnak ,ez is a pénzszipoly egyik eszköze ,hogy a régi tolvaj kádári figurákat ne lehessen elmozdítani a helyükről,hogy a nagy stílű lopások mint a postabank simon féle pénzek deviza milliárdok bróker botrány , vörös iszap,a kulcsár ügy tettesei megússzák .Nézzük meg a bíróságokat ,nem haladnak az üögyek még 15 év mulva se döntenek ,,,nyilván az eu befolyása keze van benne,szépen csendben igy folynak ki külföldre a gazdaságból hiányzó milliárdok. Mert a milliárdok kifolynak külföldre az Orbánt tolvajnak kiabálók részvételével,,csak azokat lehet bűntetni akik egy csoki értéket lopnak el.
Eltünt
2015. április 08. 11:49
Mint a bróker milliárdos pénzlopás ügye gondosan kidolgozott terv lehetett ,minden hiba lehetőségre felkészülte kidolgozott válasz rá találtak ,ha számonkérés lesz minden eshetőségből magukat kitudják mosni..Egy lehetősséggel nem számoltak hogy a svájci Frankot felszabadítja Svájc,nem lesz limit és itt bukott el a brókercég..
Eltünt
2015. április 08. 11:42
Hülye lenne bevallani az üggyel kapcsolatosan ,dominó dőlne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!