Új vezető váltja Szujó Zoltánt az MTVA-nál

2015. április 25. 15:05

Vobeczky Zoltán lesz május 1-jétől az MTVA sportfőszerkesztőségének vezetője.

2015. április 25. 15:05

Szujó Zoltánt Vobeczky Zoltán váltja az MTVA sportfőszerkesztőségének élén. Vobeczky Zoltán 2015. május 1-jétől lesz az MTVA sportfőszerkesztőségének vezetője – írja az origo.hu.

Szujó Zoltán a jövőben is meghatározó személye, kommentátora és műsorvezetője lesz a Forma–1-es közvetítéseknek, illetve a motorsporttal foglalkozó műsorok kreatív producereként is tevékenykedni fog. Az MTVA továbbra is számít Szujóra.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pszichodoki
2015. április 26. 16:17
Olvastam a faxbukkon , hogy mennyire "visszasírják" a " paliklacit"/sic!/(kíváncsi lennék az ő vagyon nyilatkozatára is, hogy mennyit szakított a F1- el, mint anno valami promoter volt. A másik okos tojás nevére nem emlékszem...)az is ordibált -akkor is, amikor nem történt a pályán semmi... Sosem szerettem a f1-et, monoton!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!