Szabó László lett a Magyar Paralimpiai Bizottság új elnöke

2015. július 06. 18:29

A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének elnöki tisztét ellátó Szabó László 33 szavazatot kapott a keddi elnökválasztáson, míg ellenfele, Koller Sándor csupán hármat.

2015. július 06. 18:29

Szabó László kommunikációs szakembert választották meg elnöknek a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) hétfői rendkívüli tisztújító közgyűlésén. A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének (Fodisz) elnöki tisztét ellátó 45 esztendős Szabó László 33, ellenfele, a Magyar Rögbi Szövetség által jelölt Koller Sándor három voksot kapott, öt szavazat érvénytelen volt.

Az elnöki poszt azután üresedett meg, hogy Gömöri Zsolt az őt érő támadások után, június 19-ei hatállyal benyújtotta lemondását.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2015. július 07. 12:16
Ez az a gerinces Szabó László, aki HÖKOSZ vezérként a tandíj ellen tüntető diákokat elárulva lepaktált Horn Gyulával, aztán a pár év múlva már a fidesz kormányban nél lett csókos államtitkár és úgy vált köppönyeget mint más alsóneműt? Akkor nincs több kérdésem,
csuka
2015. július 07. 09:10
A fogyatékosok kasszáját (f)osztogató Deutsch Tompika lemondott már?
Tintamin
2015. július 06. 23:59
MUTYIÁLLAM! Nehezen lehet elképzelni annál undorítóbbat, mint sérült emberek pénzét lenyúlni....... A fidesz lopásban jobban teljesít (mint Rákosi)...
katus
2015. július 06. 21:44
Szó sincs átmentésről: Deutsch helyett egykori helyettes államtitkára lett a paralimpiai bizottság elnöke A Magyar Nemzet úgy tudja, Szabó László is versenybe száll a szervezet vezető pozíciójáért. A parasportolók szerint a jelenlegi elnökség „átmenti” magát, ők teljes tisztújítást akarnak. Hétfőn délután tartják a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) közgyűlését, melyen új elnököt és – alapszabály módosítás után – két új elnökségi tagot választanának meg. A Magyar Nemzet hétfői számában azonban arról ír, nem mindenki, egészen pontosan a parasportolók azt szeretnék, ha ez egy későbbi időpontban lenne, mivel ők teljes tisztújítást akarnak, és új elnökjelölttel is készülnek. Mint ismert, a szervezet első embere, Gömöri Zsolt lemondott a végtörlesztési botránya következtében, így az MPB-t jelenleg Deutsch Tamás alelnök irányítja. A Magyar Nemzet szerint könnyen elképzelhető az is, hogy a hétfői közgyűlésen az a Szabó László - a MOB Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének (Fodisz) elnöke - lehet a befutó a vezetői posztra, aki Deutsch egykori helyettes államtitkára volt. Amennyiben hétfőn végbemegy a tisztújítás, úgy legközelebb csak a riói paralimpia után választhatna magának új elnököt a Magyar Paralimpiai Bizottság. Frissítés: Hatalmas meglepetést hozott a választás... Szabó László kommunikációs szakembert, Deutsch Tamás egykori helyettes államtitkárát választották meg elnöknek a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) hétfői rendkívüli tisztújító közgyűlésén. A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének (Fodisz) elnöki tisztét ellátó 45 esztendős Szabó László 33, ellenfele, a Magyar Rögbi Szövetség által jelölt Koller Sándor három voksot kapott, öt szavazat érvénytelen volt. Forrás: https://kuruc.info/r/49/145323/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!