Risztov a medencéből hívja vissza Kiss Lászlót

2016. január 09. 12:34

„Laci bácsi, tessék visszajönni, szükségünk van önre” – üzeni a Facebookra feltöltött videójában Risztov Éva olimpiai bajnok úszó Kiss Lászlónak, a válogatott lemondott kapitánynak.

2016. január 09. 12:34

Laci bácsi, tessék visszajönni, szükségünk van önre” – üzeni a Facebookra feltöltött videójában Risztov Éva olimpiai bajnok úszó Kiss Lászlónak, a válogatott lemondott kapitánynak.

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2016. január 10. 17:39
Hosszú példája elrettenthet mindenkit, hogy megszólaljon szakmai ügyben. Amit a ballib média és az ellenzéki pártok műveltek vele, az minden elképzelést felülmúl. Most mindegy ebből a szempontból, hogy kinek volt, van, vagy lesz igaza. A ballib média a sportszakmai vitát átkonvergálta politikai atrocitássá. Nem hiszem, hogy ezt a közeljövőben valaki is bevállalná. Tehát: a ballib média és az ellenzéki pártok kontraproduktív magatartása akadályozza jövőben, hogy valaki a nyilvánosság előtt megszólaljon.
Peter8811
2016. január 10. 14:35
"Risztov a medencéből hívja vissza Kiss Lászlót" Ne hívd vissza a medencéből, Hagy úszkáljon Laci bácsi is egy kicsit.
még fokozza
2016. január 10. 14:24
Van egy érzésem, hogy Katinka amerikai milliomos lesz, nekünk meg itt marad Laci bácsi.
még fokozza
2016. január 10. 13:37
Gyárfás már nem tudja kezelni ezt a problémahalmazt, aminek részben okozója is de mindenféleképpen felelőse. Nem az úszó van a szövetségért hanem az Úszó Szövetség a sportolókért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!