Nagyon megverte a magyar jégkorong-válogatott az észteket

2016. február 12. 20:40

Teltház előtt aratott 7-1-es győzelmet az észt csapat felett a magyar jégkorong-válogatott a Budapesten zajló olimpiai selejtezős torna második mérkőzésén. A magyar csapat vasárnap a szintén veretlen lengyelekkel találkozik majd, ott dől el, ki jut be az ötkarikás selejtezősorozat utolsó, szeptemberi körébe.

2016. február 12. 20:40

A magyar jégkorong-válogatott 7-1-re legyőzte az észt csapatot a budapesti olimpiai selejtező torna második, pénteki fordulójában. Rich Chernomaz szövetségi kapitány együttese a teltházas Papp László Sportarénában már a második percben vezetéshez jutott, s a folytatásban is végig uralta a találkozót. Egy megingástól eltekintve remek védekezést mutatott be, támadásban pedig sokkal aktívabbnak, egyben eredményesebbnek bizonyult ellenfelénél.

A magyar csapat az első játéknapon a litvánok felett aratott 4-0-ás győzelem után második sikerét ünnepelhette. A vasárnapi záró fordulóban a szintén százszázalékos lengyel együttessel mérkőzik a selejtező megnyeréséért. A tornáról a győztes jut az ötkarikás selejtezősorozat utolsó, szeptemberi körébe.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. február 13. 10:51
Így jártak. Kellett nekik elüldözni az orosz kisebbséget.
Orvosok és mérnökök
2016. február 13. 08:35
Lengyeleket vertuk a naluk rendezett VB-n par honapja.Szerintem itthon is meg tudjuk oket fogni, bar a nyomas nyilvan nagyobb.
balbako_
2016. február 13. 07:52
Szép volt, de a lengyeleket kell elklopfolni, aztán jön a neheze....
brekker
2016. február 13. 02:22
És ez még csak a kezdet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!