Jövő nyárig nem igazolhat az Újpest

2016. november 25. 18:00

A nemzetközi Sportdöntőbíróság pénteken elutasította az Újpest FC labdarúgóklub fellebbezését, így a lila-fehérek jövő nyárig nem igazolhatnak új játékost.

2016. november 25. 18:00

Csalódottak vagyunk, nem erre a döntésre számítottunk, hiszen olyan dolog miatt marasztaltak el minket, amit nem követtünk el, olvasható a fővárosi klub honlapján. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) még júliusban zárta ki két átigazolási szezonból az Újpestet egy 2014-es, év eleji igazolás miatt. Nyáron nem szerződtetett új futballistát az együttes, amely így már csak télen nem erősítheti meg a keretét. (MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jappó
2016. november 25. 18:49
Borzasztó ami a kedvenc csapatomnál történik. És tőlem lehet akármilyen is a vidi a Puskás, építhetnek csodastadiont először a zöldeknek, aztán meg már lassan minden falunak, kijuthat a Válogatott bárhova, akkor is...
OberEnnsinnen
2016. november 25. 18:26
"olyan dolog miatt marasztaltak el minket, amit nem követtünk el," Azért ez kemény. 58 éve: Hajrá, Lilák! Kleisz Alex: "5 évesen lila-fehér mezben futkároztam, ám 13 évesen azt mondtam: Elég volt! Hogy folyton a gazdag szülők csőrrel rúgó gyerekei játszhattak az UTE-ban. Inkább elmentem a BLASZ-ba, a Vízművekhez." "Aztán Vancsa Miklós odajött hozzám és azt mondta: Neked a Vasasban a helyed." Így épül Őze István UTE-ja is. Működik a Profi klub Újpest SC és működik az amatőr UTE is. Csak futball - nemzetközi szintű - na, az még az álmokban sem létezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!