Súlylökés: Európa-bajnok lett fedett pályán Márton Anita

2017. március 03. 18:45

Az olimpiai bronzérmes súlylökő Márton Anita a világ idei legjobb eredményével, 19,28 méterrel sima győzelmet aratott a belgrádi fedettpályás Európa-bajnokságon pénteken.

2017. március 03. 18:45

Márton Anita megvédte címét női súlylökésben a belgrádi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon pénteken. Az olimpiai bronzérmes Márton simán nyerte meg a versenyt a világ idei legjobb eredményével, 19,28 méterrel, melyet a hatodik, utolsó sorozatban ért el, de már előtte is fölényesen vezetett. A 28 éves dobó mindössze öt centire maradt el országos csúcsától, amivel ezüstérmes lett a tavalyi fedett vb-n.

Márton Anita ezzel a fedettpályás Eb-k történetének legeredményesebb magyar női versenyzőjévé lépett elő, megelőzve a magasugró Mátay Andreát, aki egy-egy arany- és ezüstérmet nyert. (MTI)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hirvi
2017. március 05. 01:18
Csak azt tudnám, hogy ki az, aki ezt a hírt "diszlájkolja"?
crydog
2017. március 04. 19:11
Szívből gratulálunk - az egész család - Anitának! .a Momemtumos kisköcsögök a baloldallal karöltve meg gondolkozzanak el hány olimpiai aranyáremtől fosztották meg az Anitához hasonló klasszisokat. Tetves férgek.
pollip
2017. március 04. 09:30
Gratulálok! A magyar atlétikából kimaradt néhány évtized siker, most a lányok pótolnak:-))))
balbako_
2017. március 04. 09:00
Gratulálok neki is és Zsivódszy-Farkas Györgyinek is! (Amíg aláírást nem gyűjtenek mindennemű sportrendezvény ellen)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!