Milák még mindig nem hiszi el az ezüstérmet

2017. július 31. 09:36

Kétszázon is bármi megtörténhetett volna – értékelt a 17 éves Milák Kristóf, miután második lett a budapesti vizes vb-n.

2017. július 31. 09:36

„Dressel delfinje valami hatalmas, oktat azzal a delfinnel” – mondta Milák Kristóf az Origo újságírójának, a budapesti vizes vb-n nyújtott teljesítményét értékelve. A fiatal úszó még mindig alig tudja elhinni, hogy ezüstérmet nyert 100 méteres pillangóúszásban. Milák szerint ugyanakkor 200-on is bármi megtörténhetett volna. 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2017. július 31. 16:41
egészen biztos, hogy többet költenek erzsébet tábor reklámra, mint magára a táborra,... nem baj, hogy vége lassan a nyárnak, és már rég le vannak kötve a táborok. CSak a ner gazdagodjon, kell az a sok rolex a ner népének. persze biztosan egy rogán közeli cég készíti a reklámokat.
portavox
2017. július 31. 16:20
Köszönjük,Milák fiatalúr,Tokióban legyen 3 aranya legalább,remélem,addig még élek.
C.Dömötör
2017. július 31. 10:51
Én most nem lennék Caeleb Dressel helyében, a sok érem ellenére. Ahogy a kíméletlen és pártatlan amerikai sajtó majd rá szál, a küzdelem a doppingvádakkal. El kell magyaráznia azt, hogy miként tudott egy nap két aranyat nyerni. Ezt az emberfeletti teljesítményt most szavakban is védenie kell. Kemény küzdelem lesz.
Burmin
2017. július 31. 10:22
A TV visszajátssza amikor ráhajolva a bójákra felnéz és le lehet olvasni a szájáról: baszd meg. Ez nagyon őszinte, és gratulálok Kristóf...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!