A cselgáncs kapcsán találkozik Orbán és Putyin

2017. augusztus 28. 15:34

A magyar miniszterelnök Vlagyimir Putyinnal, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség tiszteletbeli elnökével, egyszersmind Oroszország elnökével; valamint Thomas Bachhal, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével is találkozik.

2017. augusztus 28. 15:34

Orbán Viktor miniszterelnök a cselgáncs-világbajnokságra érkező állami- és sportvezetőkkel találkozik a következő napokban Budapesten – tájékoztatta a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t hétfőn.

Havasi Bertalan elmondta: Budapest nemzetközi sportváros, a vizes vb sikeres megrendezése után újabb rangos sportesemény veszi kezdetét a magyar fővárosban.

A kormányfő a megnyitó napján, illetve a következő napokban megbeszélést folytat valamennyi sport- és állami vezetővel, aki a világbajnokság kapcsán Magyarországra utazik, így Marius Vizerrel, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség (IJF) elnökével, Vlagyimir Putyinnal, a Nemzetközi Cselgáncs Szövetség tiszteletbeli elnökével, Oroszország elnökével, Thomas Bachhal, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével és Kaltma Battulgával, a mongol cselgáncsszövetség elnökével, Mongólia államfőjével - közölte a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

(MTI)

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2017. augusztus 28. 20:29
https://m.youtube.com/watch?v=6urBZMxCAEQ
Senior
2017. augusztus 28. 19:06
"A cselgáncs kapcsán találkozik Orbán és Putyin." Akkor miért kési le a megnyítót, és hoz magával féltucat minisztert? Trükközik az ex KGB-s.
noMores
2017. augusztus 28. 17:56
Nyilvanos faszszopas is lesz?
Mindjárt
2017. augusztus 28. 16:51
Fidesz birkák! Orbán János Dénes a Magyar/Felcsúti Idők jeles szerkeztője írja, hogy „kihúztuk a nyelvünket mások ülepéből”. http://mandiner.hu/cikk/20170826_orban_janos_denes_bucsu_holland_modra Ha ti mondjátok, hogy kihúztátok a nyelveteket mások ülepéből akkor el is kell hinni nektek, hogy nyelveztétek mások ülepeit. Magyarán, nagyon sok segget nyaltatok. Tudjuk, hogy évekig nyelveztétek Kádár ülepét, utána Soros ülepét, utána Simicska ülepét és most már annyi ülepet nyelveztek, hogy magatok se tudjátok mikor kinek az ülepét nyelvezitek. Most cask az a kérdés, hogy kinek a seggére váltotok. Ezt csak a fidesz birkák tudják biztosan de innen úgy néz ki, hogy a felcsúti cigány gazdátok Putyin ülepét nyelvezi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!