Megcsinálták! Aranyérmes a magyar férfi váltó rövidpályás gyorskorcsolyában

2018. február 22. 13:28

Olimpiai aranyat nyert a magyar férfi váltó rövidpályás gyorskorcsolyában Phjongcsangban. Ez az első magyar arany a téli olimpiák történetében.

2018. február 22. 13:28

A Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor összeállítású magyar csapat fantasztikus versenyzéssel aranyérmet szerzett a férfi 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolya váltók csütörtöki döntőjében a phjongcshangi téli olimpián.

Ez Magyarország történetének első téli olimpiai elsősége, s 1980 óta az első dobogós helyezése – Lake Placidben a Regőczy Krisztina, Sallay András jégtánc kettős ezüstérmes lett.

A staféta két ezüst és négy bronz után összességében az ország történetének hetedik téli olimpiai érmét szerezte meg.

(MTI)

Összesen 280 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palepoli
2018. augusztus 29. 08:46
Óriási győzelem volt! Az egyéni döntők nem jöttek össze sajnos. Itt amíg négyen voltak versenyben, azon drukkoltam, el ne essenek, ki ne csússzanak. A koreaiak megtették ezt a szívességet, és ügyesen a legjobb pillanatban vettük át a vezetést. A kínaiak elváltották magukat, a kanadaiak nem tudtak begyorsulni utolsó előtti váltásuk előtt, ezt kegyetlenül kihasználtuk. Köszönöm, fiúk!
Avocetta
2018. február 23. 07:45
Könyörgöm, ki az a 2 olvasó, akinek nem tetszik ez a hír?!
DFK
2018. február 23. 07:16
Fikáznak a Tarnoploból indultak.
atila68
2018. február 22. 21:42
Ha értékelés szerint sorbarendezem a hosszászólásokat, szépen összegyűlik alul a szemét. Nem kell nektek semmi rosszat kívánni elég ostobák vagytok, hogy ne vegyétek észre mekkora büntetés vagytok önmagatoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!