Késsel, viperával támadtak fradistákra Montenegróban

2018. február 25. 10:25

Montenegrói huligánok támadtak a Fradi női kézilabdacsapatának szurkolóira a szombat esti, Buducnost Podgorica elleni BL meccs előtt. Jellemzően óriási túlerővel, késekkel, viperákkal estek a magyaroknak, van aki koponyatöréssel került kórházba.

2018. február 25. 10:25

Huligánok támadtak a Ferencváros női kézilabdacsapatának szurkolóira a szombat esti, Buducnost Podgorica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. Hárman kerültek kórházba orr- és koponyatöréssel.

Amint a klub honlapja erről beszámolt: százötven-százhatvan fradista utazott Montenegróba, de nem mindenki ért el a csarnokig, ugyanis montenegrói huligánok Podgorica több pontján is megtámadták a magyarokat. „Jellemzően óriási túlerővel, késekkel, viperákkal. Hárman kerültek kórházba szurkolóink közül orr és koponyatöréssel a támadások következményeképp” – írta a fradi.hu. A mérkőzést 24-23-ra, hatalmas csatában az FTC-Rail Cargo Hungaria nyerte.

(MTI)

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. február 25. 15:27
Montenegrót oda kell hagyni a muszlimoknak. Majd azok rendet tesznek ott. És akkor majd egyetlen montenegrói menekültet sem szabad befogadni. A határon egy kivetítőn folyamatosan lejátszani a verekedésről készített videót, hogy tudják meg, hogy ezért. Ceterum censeo a Fidesz nem lop, a Fidesz-Kdnp kormány nem korrupt. Ezt csak a hatalomra éhes Jobbik és LMP, valamint a balliberális pártok tagjai és hívei terjesztik, akik 2010 előtt tényleg loptak és korruptak voltak.
flesh ripper
2018. február 25. 15:27
"Jösztök" ti is a mi utcánkba, podgoricai pöcsök!
gepida
2018. február 25. 15:05
Nagykövetet behívatni, majd kiutasítani. Montenegró EU csatlakozását 25 évre befagyasztani!
3M..
2018. február 25. 12:47
"Megválasztották Munkács szépét. A versenyzők több öltözetben is megmutathatták szépségüket." A hölgyek természetesen magyar és ruszin származásúak, "ukrán" egy darab sem. http://karpathir.com/2018/02/25/megvalasztottak-munkacs-szepet-2/ Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!