Kirúgta Karácsony a Főkert vezérigazgatóját

2019. december 14. 19:05

Szabó József tíz éve vezette az önkormányzati tulajdonú céget.

2019. december 14. 19:05

Pályázatot hirdetett Budapest főpolgármestere a Fővárosi Kertészeti Nonprofit Zrt vezérigazgatói posztjának betöltésére – írja a hvg.hu. Szabó Józseffel, aki tíz éve állt az önkormányzati tulajdonú cég élén, még nem közölték, hogy leváltják. A Városháza a hvg.hu-nak megerősítette: valóban új vezérigazgatót keresnek a Főkert élére. 

Az új vezérigazgatónak közgazdasági, jogi vagy műszaki területen szerzett mesterdiplomával és legalább öt év – a Főkert tevékenységi területén – szerzett vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie, de az sem árt, ha tud angolul.

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2019. december 15. 22:07
Egyszerű az ügy. A Ligetvédők a fakivágásokért a főkertészt tették felelőssé, ezért kellett mennie...
kola
2019. december 15. 19:11
"Vissza vesszük Budapestet "üzenet valósult meg ha figyelembe vesszük, hogy KamuGeri a Fletó előre tolt csicskása.. ami jelen állás szerint vitathatatlan..
pumuklik
2019. december 15. 17:27
Azért a váci polgármester luvnya sem megy a szomszédba a szólásszabadság eltiprásával!
lemez
2019. december 15. 15:56
Tarlós is kirugta a rėgieket?Naná,ilyen lezülledt fővårost 2010-ben nem sokat lehetett låtni.Minden helyen olyan pårtkatona ült,akik nokiås dobozban hordták a colåra valót.Tarlósra akàrhogy akartak,semmi korrupciot nem tudtak råfogni.Ezėt értelmetlen visszahozni a nokiås dobozosokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!