Elmarad a bolgár-magyar válogatott labdarúgómérkőzés

2020. március 13. 20:40

A március 26-ra tervezett EB-pótselejtezőt valószínűleg elhalasztják.

2020. március 13. 20:40

Nem rendezik meg március 26-án a bolgár-magyar válogatott-mérkőzést s, így a válogatott keretének hétfőre tervezett kihirdetése is elmarad – jelentette be közleményben a Magyar Labdarúgó Szövetség. A szövetség tájékoztatása szerint a döntés oka, hogy a Bolgár Parlament a pénteken vészhelyzetet hirdetett ki az országban, a Bolgár Egészségügyi Minisztérium és a Nemzeti Krízisközpont pedig március 29-ig megtiltotta minden tömegrendezvény, kulturális-, szórakoztató- és sportesemény megrendezését.

A nemzetisport.hu cikke szerint bár a hivatalos kommüniké erre nem tér ki, több mint valószínű, hogy négy nappal az eredetileg kiírt időpont után Magyarországon sem lehet mérkőzés – a magyar válogatott esetleges győzelme esetén március 31-én a Puskás Arénában csapott volna össze az Izland–Románia párharc győztesével. 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. március 14. 23:21
"A március 26-ra tervezett EB-pótselejtezőt valószínűleg elhalasztják." Pedig az egyik jósnő megjósolta, hogy ezen a napon a magyar csapat nyerne. Egy másik időpontban viszont a bolgár.
pemete jakab
2020. március 14. 23:19
"Elmarad a bolgár-magyar válogatott labdarúgómérkőzés" Engem amúgy sem érdekel. Előre tudom, melyik ország csapata jut tovább. Nem árulom el (hátha valaki szeretné végigizgulni, ha mégis lesz egy későbbi időpontban meccs), de annyit azért elárulok, hogy az jut tovább, amelyiknek a zászlajában van fehér, piros és zöld.
pemete jakab
2020. március 14. 23:16
"Elmarad a bolgár-magyar válogatott labdarúgómérkőzés" Pedig hogy zúgott volna a Ria, ria, Bulgária!
még fokozza
2020. március 14. 12:07
Takarodjon az összes focista az anyja picsájába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!