Puzsér: A kapitalizmus történetének legnagyobb válsága vár ránk

2020. április 10. 17:03

A publicista a járvány következményeiről osztotta meg gondolatait.

2020. április 10. 17:03

Puzsér Róbert Nagy Mártonnal beszélgetett a koronavírus-járvány lehetséges politikai, gazdasági és társadalmi következményeiről.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2020. április 13. 20:35
Az alábbiakat tudom ajánlani minden agymosottnak, aki fel akar ébredni. 1. Ismerjék fel, hogy agymosottak, ehhez kételkedniük kell abban, hogy amiben jelenleg hisznek, az helyes. 2. Ha eddig eljutottak, olvassanak olyan forrásból, amit nem fertőz a jelen. 3. Az olvasottakat ültessék történelmi vetületbe, tanulmányozzák az 1945-óta eltelt évek történelmét, fedezzék fel az 1945-höz vezető utakat, vonják kritika alá a jelent és perspektivikusan az ebből következő jövőt. 4. Szép ébredést kívánok.
Vén Csataló
2020. április 13. 14:47
Hát Puzsér. Te nem gyikos vagy. Te hülye vagy. Viszont piszkosul üöntelt hülye, aki azt hiszi, hogy azzal a bulvár színvonalú tájékozottságoddal, ami neked van, te itt gazdasági, társadalmi elemzővé, mi több, prófétává avanzsálhatsz. pedig nem. Fingod nincs róla, hogy mi a fenéről beszélsz, viszont nagyon határozottan. Mert például abból indulsz ki (rém pökhendien), hogy a jelenleg alkalmazott laposító stratéágiát senki nem vetette össze más lehetséges startégiákkal. Mégis honnan a fenéből veszed ezt? Ott voltal? Tudod nálad lényegesen felkészültebb figurák alakítják ki ezeket a stratégiákat, akiknek ez a szakmája. Nem pedig médiacelebkként agyalognak otthon, hogy aztán azt gondolják magukról hogy feltaláltak egy másik lehetséges stratégiát, azaz a spanyol viaszt. Mi van hülyegyerek, ha a szakértők már végigfuttatták mindezt, csak te nem tudsz róla. Ugye ez kizárt? Szerinted. Egyébként egyetlen olyan megnyilvánulást sem láttam, hogy aki esetleg mást javasol, az "gyilkos" lenne. Ez a te elmebajos prekoncepciód. És már megint - szokásod szerint - a prekoncepciódhoz próbálod farigcsálni, válogatni, szelektálni a való világ eseményeit. Ja és Hitler nem a 29-es válság következtében jutott hatalomra. Hitler az I.VH-t lezáró 1920-as, aljas békeszerződés miatt jutott hatalomra. Csak hogy tudd.
tailor
2020. április 11. 21:29
hát igen. minél laposabb ez a görbe annál nagyobb a szociális és gazdasági válság. amiből politikai lesz. és ez előbb vagy utóbb ki is derül majd..
tango47
2020. április 11. 12:37
Vagyunk úgy néhányan, akik nem értünk a járványügyhöz. Nem is adunk a témában interjúkat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!