Olimpikon Párok és Tesók: Kire Jellemzőbb?

2020. augusztus 28. 10:15

Kapás Bogi, Telegdy Ádám, Verrasztó Evelyn, Jansik Szilárd, Vadnai Benjamin és Vadnai Jonatán beszélik ki egymást.

2020. augusztus 28. 10:15
null

A Magyarock youtube-videójában olimpikon párokat és testvéreket kérdeztek. Választ kaphatunk például arra, hogy ki az kire jellemző a bliccelés, ki ad rossz interjúkat és ki bukna meg egy KRESZ-vizsgán. Kapás Bogi, Telegdy Ádám, Verrasztó Evelyn, Jansik Szilárd, Vadnai Benjamin és Vadnai Jonatán beszélik ki egymást.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
74bro
2020. augusztus 28. 12:01
"Amíg ő négy órán keresztül x-boxozik, én mit csináljak?" Az "élmény", a körülöttünk lévő világ tudatos megélése, (az "in-der-Welt-sein", heideggeri kifejezéssel) kiveszik a fiatalok életéből. Nem akarok magas lóról beszélni, magam is gyakran észreveszem, hogy a telefonnyomkodásba menekülök, amikor semmi szükség sincs rá, de én tudom, amit a fiatalok még nem: hogy azokat az elvesztegetett pillanatokat már nem lehet pótolni a jövőben, és duplán, százszorosan veszít, aki fiatalon veszít...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!