Jakab Pétert kritizálta egy jobbikos, kizárták a pártból

2020. szeptember 02. 11:18

A Jobbik kaposvári választókerületi elnöke egy augusztus 12-i poszt alá azt írta: „Hát ez a beszólás elég ügyefogyottra sikerült”.

2020. szeptember 02. 11:18
null

Kizárták a Jobbikból Varga Zsoltot, aki a párt kaposvári választókerületi elnöke volt – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap információi szerint az Országos Etikai és Fegyelmi Bizottság a politikus pártból való eltávolítást azzal indokolta, hogy az a Facebookon negatívan kommentálta Jakab Péter egyik bejegyzését.

Varga Zsolt egy augusztus 12-i poszt alá azt írta: „Hát ez a beszólás elég ügyefogyottra sikerült”. A fegyelmi bizottság azzal indokolta döntését, hogy ez a bejegyzés becsmérli a párt elnökének szereplését, és így a Jobbik hátrányos megítélésére és a belé vetett bizalom megingatására alkalmas, így a párt választási esélyeit is ronthatja.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2020. szeptember 02. 15:52
én végig kisértem a párt létrejöttét és már akkor a hozzászolásaimban jeleztem,hiogy ezt a pártot gyurcsány hozta létre. emlékezzünk rá,hogy gyurcsány kormányzása vége felé mekkora összeget adott ennek a pártnak. amit nem értek,hogy az akkor félrevezetett rájuk szavazo emberek még mindig nem ébredtek föl. mára már kiderült, hogy igazam volt és már csak gyurcsány bohocai vannak a párt vezetésében
DNS.
2020. szeptember 02. 14:35
Hol is van diktatúra kedves ballik....
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. szeptember 02. 13:44
Jakab fél mert tudja, hogy bukni fog.
józan paraszti ész
2020. szeptember 02. 13:33
Mi mást lehetett várni egy jó kommunistától?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!