Szurkolna óriáskivetítőn a válogatottnak otthonról?

2020. szeptember 05. 12:08

Vasárnaptól megteheti.

2020. szeptember 05. 12:08
null

Ingyenesen letölthető mobilalkalmazással, az MLSZ Fan XP-vel otthonról is támogathatják a magyar labdarúgó-válogatottat a szurkolók az oroszok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

A rajongók saját fotóikat és lelkesítő üzeneteiket küldhetik el a stadion óriáskivetítőjére

Amint az a hazai szövetség (MLSZ) honlapján olvasható, a rajongók saját fotóikat és lelkesítő üzeneteiket küldhetik el a vasárnap debütáló applikáción keresztül a Puskás Arénába, a stadion óriáskivetítőjére és a pálya melletti reklámfelületekre.

Marco Rossi együttese, amely a sorozat csütörtöki nyitányán 1-0-ra nyert Törökországban, vasárnap 18 órától csap össze a szerbek elleni 3-1-es hazai sikerrel kezdő oroszokkal.

(MTI)

Címlapkép: MTI/AP

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peppa
2020. szeptember 06. 09:21
Kedves diszlájkoló libsi buzeránsok, nézzetek meg helyette egy-két Mundruczó filmet. Hajrá Magyarország!
3M..
2020. szeptember 05. 20:35
Természetes szurkolnék. Bár kettős érzések kavarognak bennem, a barátságos mérkőzéssel, kapcsolatban. Szívesen kiegyeznék egy igazságos döntetlenben, de tudom, hogy az egyik csapat győzelme, a másik csapatnak is hasonlóképpen, győzelemmel ér fel. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
még fokozza
2020. szeptember 05. 19:28
Egy pillanatig se tudom nézni őket. Undorítóak. Toldi ilyenek közé vágta be a malomkövet.
kizökkentidő
2020. szeptember 05. 19:13
Egyfélidős csapat, a másodikban már csak vánszorognak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!