Gépzsírral kenhették be a vendégszektor korlátait a keleti rangadó előtt

2020. október 26. 11:59

Bár a rivalizálás már az NB2-ben zajlik, a komolysága nem változott.

2020. október 26. 11:59
null

Az összecsapás dicsfénye némiképp megkopott, a szurkolók között azonban a mai napig akkora a rivalizálás egy-egy „Szpari-Loki” előtt, mint akár tíz évvel ezelőtt. A fanatizmust jól mutatja a DVSC honlapjának beszámolója az összecsapásról.

Szó, mi szó, a vasárnap esti Nyíregyháza–Loki rangadó a régi időket idézte. Több rendőr volt az utakon és az utcákon, mint a kommunizmus-szocializmus idején október 23-án, pedig akkor sem volt kevés. Mintegy 6000 néző, közel 2000 debreceni: volt hangulat... A hazai kemény mag egy (kis) részét csak sikerült a DVSC-tábor közelében elhelyezni, ami garantálta a válogatott szidalmakat. Robbantak a petárdák, a vendégszektorok korlátai vastagon be voltak kenve valamilyen undorító zsírral, amely a bosszúságon kívül a ruházatban is komoly károkat tudott okozni. A kolléganőnket megdobták egy valamennyi sört tartalmazó műanyag pohárral, a csapat pedig úgy játszott, ahogy idegenben általában szokott: fölényben, de nem túl hatékonyan” – számol be a DVSC.hu

A mérkőzés végül 1-1-es döntetlennel zárult, mellyel a – Dzsudzsák Balázzsal felálló – DVSC megőrizte első helyét a tabellán, míg a Nyíregyháza a hetedik helyről várja a folytatást.

(DVSC.hu)

MTI Fotó: Balázs Attila

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gépész53
2020. október 26. 20:53
Ez kb. az a szint, mint rajzszöget tenni a székre.
DrPepper
2020. október 26. 15:38
A cikk végéből kiderül hogy a debreeniek azért nem vették túl komolyan a dolgot: -idézet- Vasárnap Nyíregyházán nem volt minden rendben, de zsír, hogy jött az egyenlítés. Legközelebb egy kevés sóval, kenyérrel és lila hagymával kérnénk, ha lehet.
BőröndÖdön
2020. október 26. 14:44
Ez orbán Magyarországa...
zakar zoltán béla
2020. október 26. 13:06
Tahók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!