Szoboszlai a német élvonalba igazolhat már a télen

2020. november 11. 16:14

Állítólag 20 millió eurót fizetne érte a Lipcse.

2020. november 11. 16:14
null

A Sport Bild értesülései szerint Szoboszlai Dominik, magyar válogatott labdarúgó, a Salzburg játékosa már télen a német élvonalbeli RB Leipzig csapatába igazolhat – írta meg az Index.

A német lap szerint az átigazolás nemsokára megvalósulhat, a 20 éves magyar játékosért 20 millió eurót adna a német klub, de bizonyos feltételek teljesülése esetén bónuszokat is hajlandóak lennének fizetni – állítják.

A Transfermarkt szerint Szoboszlai piaci értéke 25 millió euró, ezzel pedig nem csupán a magyar válogatott, hanem az osztrák első osztály legértékesebb játékosa is.

A középpályásért egyébként az Arsenal is érdeklődik, de a Sport Bild valószínűbbnek tartja, hogy a RB Leipzig lesz a befutó. Ezzel a klubváltással ő lenne a 18. játékos aki a Red Bull Salzburgtól igazol az ugyancsak a Red Bull érdekeltségébe tartozó lipcsei csapatba.

Amennyiben az átigazolás megtörténik, már 3 magyar játékosa lesz a Lipcsének, Willi Orbán, Gulácsy Péter és Szoboszlai Dominik.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scion
2020. november 12. 08:40
a premier league jobb választás lett volna
bunko_jobbos
2020. november 12. 08:32
Nagyon féltem Szoboszlait az olasz, spanyol vonaltól. Megijedtem, mikor az Interrel vagy melyikkel boronálták össze. Ha megnézzük az eddigi magyar karriereket, ezek a bajnokságok magyar focistatemetőnek nevezhetők. Akik viszonylagos karriert csináltak, azoknak az útja: Németország, Anglia, Hollandia. Ott tudtunk mostanában valamilyen kézzel foghatót alkotni.
Romentumos Gyurcsányjugend
2020. november 11. 17:46
De előbb még megvernek az izlandokok 0-3-ra. Jól van, Nyugi, csak felkészülök a lehető legrosszabbra.
turáni sólyom
2020. november 11. 16:43
Világklasszist adott újra a magyar labdarúgás! 2010-től jó úton járunk...ebben is! Hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!