Női torna Eb: bronzérmes a magyar csapat

2020. december 19. 17:33

Az első helyen Ukrajna, a másodikon Románia végzett.

2020. december 19. 17:33
null

 A Bácskay Csenge, Böczögő Dorina, Kovács Zsófia, Makovits Mirtill, Székely Zója összeállítású magyar női tornászválogatott bronzérmet nyert a törökországi Mersinben zajló Európa-bajnokság csapatversenyében, szombaton.

A csütörtöki selejtezőben Ukrajna, Románia, Magyarország volt az első három sorrendje, és ez a hatcsapatos fináléban sem változott, így megszületett a magyar női tornasport első Eb-érme a csapatversenyben. A döntőben minden válogatott öt tagja közül szerenként három mutathatta be a gyakorlatát, és mindhárom eredmény számított.

A koronavírus-járvány miatt a kontinensviadalon mindössze 16 ország versenyzői vesznek részt. A felnőttek mezőnyében 46, a junioroknál 42 tornász szerepel.

Fotó: Bácskay Csenge a torna Challenge világkupa női felemás korlát döntőjében
a szombathelyi Arena Savariában 2020. október 3-án.
MTI/Krizsán Csaba

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. december 20. 14:55
Csodálatos siker! Szép, gyönyörű lányaink,ráadásul! Köszönjük Nekik! Hajrá Magyarország!
bunko_jobbos
2020. december 20. 12:21
Ja, ez egy csökkentett mezőny? Eléggé sajnálom, már azt hittem, hogy ebben is kezdünk fejlődni. Mert jó ez az érem, de a legjobb az lenne, hogy tartósan magasabb szintre lépnénk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!