Vitrayt bántja, hogy bántják

2021. február 24. 09:08

A balesetet okozó tévés nem érti, kinek mi köze hozzá, hogy vezet-e vagy sem.

2021. február 24. 09:08
null

A múlt héten autóbalesetet okozó Vitray Tamásnak (88) szinte egy nyugodt perce sincs, írja a Blikk. Bár a legendás tévés fizikailag jól van, rendkívül megviselik a támadások, hogy sokan azonnal elvennék tőle a jogosítványát. A lapnak úgy fogalmazott, „nem értem, hogy kinek mi köze van ahhoz, hogy vezetek-e vagy sem. Nem értem, miért akarják elvenni a jogosítványomat? Most van egy rendőrségi ügy, ami szabálysértés miatt indult és ennyi. Bántó ez a nagy gyűlölet, amikor nem a vezetésemmel volt probléma.”

Majd feldúltan kifejtette, hogy csaknem hatvan éve autózik, és nem volt eddig semmi gond, egy ilyen baleset pedig bárkivel megtörténhet.

A tévés múlt héten a Szív utcából szabálytalanul hajtott ki az Andrássy útra, amikor egy, az Oktogon irányába közlekedő autós nekiütközött, majd egy villanyoszlopnak csapódott. Mindkét sofőr megúszta a balesetet, ám Vitray Volvója totálkáros lett.

(Fotó: Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, riporter, kiváló művész gödi otthonában 2017. október 31-én. MTI Fotó: Czimbal Gyula)

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
satman11
2021. február 24. 20:44
...és akkor még örülhet, hogy a szégyenletes ügynökmúltja miatt nem hurcolták meg...
12345
2021. február 24. 18:00
Hibázott és belátta hibáját. Azt hogy egészségügy állapota alkalmassá teszi-e vezetésre azt nem nekünk vagy neki kell eldöntenie hanem az orvosának. Akik szidják őt még soha életükben nem hibáztak?
XSXS
2021. február 24. 17:42
Szerintem meghatarozni egy evszamot, afolott ugymod eltiltani a vezetestol, teljesen blod kivansag. Nem a kor a meghatarozo az alkalmassagra, foleg nem automatikusan. Ennyi erovel eltilthatjuk a kopaszodokat, az oszuloket, a zold szemueket, a 160cm - nel magasabbakat, stb. Ne uljunk mar fel egy olyan vonatra, ami igen rossz iranyba megy.
dick52
2021. február 24. 16:24
A hatvanas - hetvenes években pedig milyen rendes ember volt. Ugye Vitrai úr? Kend a hajadra, a tisztességed!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!