A Leipzig-Liverpool visszavágója is a Puskás Arénában lesz

2021. március 03. 21:16

Hivatalossá vált, hogy jövő szerdán a Puskás Arénában rendezik az RB Leipzig és az FC Liverpool labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcának visszavágóját is.

2021. március 03. 21:16
null

Erről a Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-oldala számolt be. Az első mérkőzést szintén a magyar fővárosban rendezték február végén, és azt a meccset 2-0-ra nyerte az angol együttes. Az európai szövetség (UEFA) a párharc első mérkőzése előtt is jelezte a Liverpoolnak, hogy az Anfield Road mellett legyen lehetőség alternatív helyszínre, a német kormány által bevezetett kötelező karanténidőszak miatt ugyanis a Leipzig játékosainak az Angliából való hazautazásukat követően két hetet elkülönítve kellett volna tölteniük.      

 

 

Mindez azt jelenti, hogy újra hazai pályán szerepelhet a lipcseiek színeiben a magyar válogatott Gulácsi Péter és Willi Orbán,

az egyelőre kérdéses, hogy a combsérüléséből lábadozó Szoboszlai Dominik bemutatkozik-e új csapatában. Ez lesz rövid időn belül az ötödik európai kupameccs a Puskás Arénában: a Leipzig-Liverpool találkozót követően itt rendezték a Borussia Mönchengladbach-Manchester City BL-nyolcaddöntőt (0-2), valamint az Wolfsberger-Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót (0-4), továbbá március 18-án itt kerül sor a Molde-Granada El-nyolcaddöntőre is.

(MTI)

Fotó: MLSZ, Twitter

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2021. március 04. 11:51
Már megint az Orbán-kedvenc foci. Csak behozza a vírust az az 50-50 német, meg angol. Ráadásul rengeteg pénzbe kerül nekünk. De az is lehet, hogy fizetnek nekünk a stadion használatáért.:-))
olajfa1
2021. március 04. 10:11
HAJRÁ! SOK SIKERT!!!
ujujuj
2021. március 04. 09:41
Így különösen pikáns, hogy az idegenben lőtt gólok számítanak. :D
békalepcse
2021. március 03. 23:48
Na ballibek lehet megint Orbánozni! Segítek is. A zorbán direkt ide rendeztette, mert már ott sem fogadják szívesen és így a meccset mégiscsak megnézheti élőben.... Lehet tovább szövögetni és ordítva szidni Orbánt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!