Agüero, Messi, Barcelona

2021. március 14. 23:12

Úgy tűnik a hatszoros aranylabdás Messi mégis marad a Barcánál, nyártól ugyanis már régi barátjával együtt szerepelhet a csapatban.

2021. március 14. 23:12
null

Megállapodást kötött Sergio Agüeróval az FC Barcelona egy hete megválasztott új elnöke, Joan Laporta, hogy az argentin futballsztár nyártól a katalán elitalakulatban folytatja pályafutását – az AS spanyol sportlap értesülése szerint.

Az AS információi szerint a jelenleg a katalán mester, Pep Guardiola által irányított, s az angol Premier League-ben hatalmas előnnyel éllovas Manchester Cityben játszó Agüero – akinek a mostani idény végén jár le a szerződése, így ingyen távozhat – 2023 júniusáig ígérkezett el a Barcához. 

A pletykák szerint a Agüero Barcelonába csábításának legfőbb oka, hogy ezzel szeretnék marasztalni a távozás gondolatával foglalkozó Lionel Messit.  Messi és Agüero ugyanis amellett, hogy csapattársak az argentin válogatottban, régóta nagyon közeli barátok. Olyannyira, hogy Agüero fiának, Benjaminnek Messi a keresztapja. (Egyik nagyapja pedig a közelmúltban elhunyt Diego Maradona. Lehetséges, hogy a srác érez majd némi nyomást, amikor pályát kell választania.). 

(MTI/Mandiner)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2021. március 15. 17:56
A cikk alatt íróknak üzenem, 1) a rövid passzos játék éppen visszaépítés alatt áll 2) Suarezt nem a jelenlegi vezetés engedte el, az sosem tett volna ilyet 3) Koeman az, aki ezerrel építi be a fiatal labdarúgókat a csapatba, amivel a jövő Barcelonáját alapozza, az elküldése dilettáns lépés lenne 4) Agüero ahhoz kell, hogy Messi maradjon. És persze gólt lőni, amihez még 33 évesen is jó. Nem kell, hogy együtt legyenek a pályán, de egymást cserélhetik. 5) Dembélé 23 éves, fiatal játékos, és sokat volt sérült. De most nem sérült, játszik, gólokat lő, védekezik, megbontja az ellenfél támadó-védő alakzatjait, teszi a dolgát. Értékes ember. A jövő Barcelonája alakul, erősödik. Idén Agüero, Alaba, Garcia, Wijnaldum, Depay, és jövőre Haaland. Idén talán a spanyol kupa. Jövőre a bajnokság, vagy a bajnokság is, és két év múlva, kedves olvtársak elérhetik a BL-t. Messi 35 éves lesz akkor. Ez még beleférne neki. Szerintem ez Laporta stratégiája. És szerintem végigvihető.
tacsi90
2021. március 15. 11:46
nyáron lesz 33 éves Agüero...mit akarnának már tőle? Védekezni ki fog vissza menni? kb akkora hülyeség lenne odavinni, mint amilyen Dembele megvétele volt...
kaltran
2021. március 15. 07:13
Suarez elengedése pancser húzás volt, Xavi és Iniesta már régóta nincs pótolva. Koemant el kell küldeni.
Takita
2021. március 14. 23:37
Biztos, hogy valamit változtatni kell a Barcánál. Míg korábban a rövid passzos támadójáték volt a jellemző,mára ez azzá változott, hogy valahogy el kell jutni a z ellenfél kapujához, aztán Messihez kell passzolni a labdát, és valami majd csak történik. Az elmúlt hetek kupa-mérközésein ez jól látható volt. Az is, hogy egy ilyen "taktika" sehova se vezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!