Kanász-Nagy Máté: Nem az emberek vágyai alapján kell dönteni a nyitásról

2021. március 22. 13:11

Kanász-Nagy Máté szerint egyedül a kormány rendelkezik az újranyitáshoz szükséges információkkal.

2021. március 22. 13:11
null

A kormány közzétette az újranyitásról szóló nemzeti konzultáció eredményeit, melyről az  RTL Klub híradója is beszámolt. Eszerint az emberek többsége egyetért a vendéglátóhelyek megnyitásának ügyével, a turizmus újraindításával, megszüntetné a kijárási tilalmat, és fokozatosan újraindítaná a sportlétesítményeket is. 

Kanász-Nagy Máté szerint „nem a vágyaknak, hanem a járványvédelmi szempontoknak kell szerepet játszani a nyitásnál” – hangzott el az RTL Klub híradójában. „Ezek súlyos járványügyi kjérdések,hatósági klérdések, és a kormány rendelkezik azokkal az információkkal, aminek a birtokában meg lehet hozni a döntést, hogy mikor, hogyan hol fognak nyitni” – mondta az LMP társelnöke. A Kereskedelmi és Iparkamara javaslata szerint, ha a felnőtt lakosság 25 százaléka védettséget szerez, akkor érdemes a kormánynak megfontolnia a boltzár fokozatos feloldását. 

Fotó: Kanász-Nagy Máté, Facebook

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2021. március 22. 16:51
A demokratikus módszer zavarja ezt a Kanászt?
avízazúr
2021. március 22. 16:23
Új kínai vakcina a magyar láthatáron: a gyártó szerint 65,3 %-os védettséget ad.
avízazúr
2021. március 22. 16:14
Új kínai vakcina a magyar láthatáron: a gyártó szerint 65,3 %-os védettséget ad.
Rasdi
2021. március 22. 16:04
Nem annak ALAPJÁN dönt, csak FIGYELEMBE VESZI. A kettő között van különbség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!