Koronavírusos Berki Krisztián

2021. március 22. 22:46

Az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián is elkapta a koronavírust. A Life TV reggeli műsorába jelentkezett be otthonából, s részletesen beszámolt állapotáról.

2021. március 22. 22:46
null

„Először a feleségem tesztje lett pozitív. Neki azóta is komoly tünetei vannak. Én hivatalosan péntek óta vagyok koronavírusos, de egy arcüreggyulladáson kívül más tünetem nincs" – nyilatkozott az idén visszavonult tornász.

Elmondta, hogy saját tünetei viszonylag enyhék, feleségének volt pár nehezebb napja.

(A nyitókép illusztráció. Forrás: MTI)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferer
2021. március 23. 19:01
A karma visszacsap a mocskos büntetőfékezőnek
ittésmost
2021. március 23. 11:29
A név azonosság miatt a címben is kell írni: az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián! Jobbulást nekik!
Nuttika
2021. március 23. 10:08
Az arcügeggyulladás se babapiskóta. Mikor kicsi voltam és talán először volt komolyabb, Apám mondta, akinek egyszer volt, annak onnantól újra és újra elő fog jönni. És sajnos igaza volt, azóta már többször volt, az ember a falat le tudja kaparni a fájdalomtól. Mielőbbi felépülést neki és a feleségének is, reméljük nem lesznek szövődményei.
Búvár Kund
2021. március 23. 09:57
Sajnos a "Berki Krisztián" nevet, lejáratta az az idióta.. Ami viszont még ennél is borzasztóbb, hogy ha az emberek, hogy Berki Krisztián, nem az olimpiai bajnok jut eszükbe, hanem a celeb.. Az olimpiai bajnokról, azt sem tudja az átlagemberek 80%- a, hogy létezik. Elég elszomorító ez. De így van talán a 2000 után olimpiai címet szerzőkkel egyaránt. A magyar köztudatot elérasztotta a szemét. Ismerik zimány lindát, lakatos márkot, kajdi csabát, vv auréliót, akekoszt, baukó évát, vajna timit. De ha azt mondod, Kozák Danuta, Kovács Ági, Vajda Attila, Majoros István, csak néznek mint a moziban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!