Nagy Attila Tibor: Csak a munkámat végeztem

2021. március 31. 16:41

A magyar ellenzék helyzetét megnehezíti, hogy a halál, a gyász Magyarországon tabu – reagált az elemző Dömötör Csaba szavaira.

2021. március 31. 16:41
null

Az alábbi videóra (ahol Nagy Attila Tibor, politikai elemző beszél) reagált Dömötör Csaba a napokban, amiről itt írtunk. Nagy Attila Tibor válaszolt a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselőjének reakciójára, az Index megkeresésére.

A válaszában a következőket fogalmazta meg: „a politikai kommunikációban is gyakorlat, hogy az emberek különböző csoportjait szólítja meg egy adott szervezet. Joe Biden elnökjelölt Trumppal folytatott tévévitáját említve aláhúzta, hogy maga Biden is ezzel az eszközzel élt, amikor teátrálisan a Covidban elhunytak hozzátartozóihoz fordult, és a kamerákba nézve arról beszélt, hogy most üres székek vannak az elhunyt szeretteik helyén, és ez a helyzet a Trump-kormány rossz járványkezelése miatt jött létre” – írja az Index. Továbbá azt is elmondta az elemző, hogy 

a magyar ellenzék helyzetét megnehezíti, hogy a halál, a gyász Magyarországon tabu,

és hozzátette, hogy nem állt szándékában egy oldalt sem képviselni, csak a munkáját végezte.

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2021. április 11. 17:24
Mitől "munka" gazembernek lenni?
piscsik
2021. április 03. 01:13
Attila te egy allat vagy. Ember ilyet nem mond. És egy masik baromra hivatkozol.
Kristály
2021. április 02. 20:44
Az a baj hogy a libsiknek csak választás napja este 10 óráig tart a polgár iránti szeretetük. Már másnap a legnagyobb ellenségük a polgárok akik még szeretnének valamit. És jön az ismert szöveg a fő ellenség a magyar nép.
anaconda
2021. április 02. 07:48
Igaza van! Be kellene mutatni azoknak az embereknek a hozzátartozóit, akik covidban elhunytak, mert nem fogadták el az oltást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!