Vb-selejtező: A magyar válogatott három góllal győzött San Marinoban

2021. március 28. 22:42

A magyar labdarúgó-válogatott 3-0-s győzelmet aratott vasárnap San Marino vendégeként a világbajnoki selejtezősorozat második fordulójában.

2021. március 28. 22:42
null

Marco Rossi együttese, amely immár nyolc találkozó óta veretlen, a csapatkapitány Szalai Ádám értékesített büntetőjével szerzett vezetést, a győzelmet Sallai Roland fejese biztosította be a 71. percben, a végeredményt pedig a hajrában Nikolics Nemanja büntetőből állította be. Az olasz szakvezető a csereként beállt Géresi Krisztián személyében újoncot is avatott.

A magyar válogatott mostani sikerével ötből ötödször múlta felül San Marinót, amely most sem úszta meg háromgólos különbség alatt. A csoportban a lengyelekkel holtversenyben második helyen álló magyarok szerdán Andorra vendégei lesznek.

(MTI)

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DoomGuy
2021. április 02. 08:22
Szabad hát. Simán elmondhatod. Mi meg a saját véleményünket mellé tesszük. Mérhetetlen szar ember vagy. Szabad? Szabad hát.
rovan
2021. március 29. 08:57
Akkor mától lehet kérdezni egymillió forintért. Vagy aki többet ígér. És annak tuti tanácsokat adok. Annál alább már nem.
rovan
2021. március 29. 08:48
Akinek ér annyit egy válasz.
rovan
2021. március 29. 08:45
Nem vagyok részrehajló, egymillió forintért bárkinek válaszolok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!