Tisztára mosná nevét a homofóbiával megvádolt Petry Zsolt

2021. április 13. 09:43

Továbbra is Németországban képzeli el jövőjét a kapusedző.

2021. április 13. 09:43
null

Hétfőn nyilatkozott a Blikknek a szakember, akit múlt kedden menesztett a német fociélvonalban szereplő Hertha. Bő egy hete a Magyar Nemzetnek adott vitákat kiváltó interjút, amelyben a konzervatív társadalompolitikai nézete mellett a Leipzig válogatott kapusának, Gulácsi Péternek a szivárványcsaládokat támogató üzenetére is utalt. A nagy vihart kavaró cikk megjelenését követően pedig a berlini klub kirúgta az edzőt.

„Először is nagyon szépen köszönöm odahaza mindenkinek, aki kiállt mellettem, igazán jólesett. Egy médiaügyvéd segítségével azt a taktikát választottuk, most kicsit visszavonulok, hogy leülepedjen az ügy. Tisztára akarom mosni a nevem Németországban, ne tartsanak idegengyűlölőnek, sem homofóbnak. Szeretnék még itt dolgozni” – mondta a Blikknek Petry Zsolt.

Kép forrása: Facebook

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magicus
2021. április 16. 17:37
Egy jó pár térdepléssel(esetleg a hamu szórással) majd kiköszörülheti a csorbát! És megy majd minden a maga útján tovább az EUR számláján is ,csak még kicsit vezekelnie kell! Felejtős beszari csákó!
sorostalanság
2021. április 14. 10:13
Petry 20 éve kint él a családjával együtt. Ha mondhatom ő már félig német vagy tán' egészen az. Nem akar hazajönni. A probléma az, hogy az agymosott német sportvilág már nem meri alkalmazni, még akkor sem, hogy jó szakembernek tartják. Így hát elkezdett mosakodni, mert azért van az a pénz...
vajda
2021. április 14. 08:24
Kedves Zsolt, gondolom most már te is látod: nem szabad ezekkel a médiagörényekkel szóba állni.
egyvilág
2021. április 13. 20:24
Egy tömör és (szerintem) objektív összefoglaló a homoszexualitásról: https://egyvilag.hu/temakep/051.shtml (A kisbetűt ki lehet hagyni benne.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!