Tíz meccs óta veretlen a magyar válogatott

2021. június 04. 22:14

Az egy hét múlva kezdődő, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a ciprusi csapatot a Szusza Ferenc Stadionban rendezett pénteki felkészülési mérkőzésen.

2021. június 04. 22:14
null

A magyar válogatott az Európa-bajnokságot megelőző két felkészülési meccse közül pénteken lejátszotta az elsőt Ciprus ellen. Az első félidőben a válogatottban először kezdő Schäfer András szerzett vezetést, majd a második félidőben tizenegyest is kapott a magyar csapat, de Nikolics Nemanja hibázott, így végül 1-0-ra nyerte meg a meccset Marco Rossi csapata – adta hírül az Origó.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese Schäfer András 36. percben lőtt találatával nyert, így immár tíz találkozó óta veretlen.

Az olasz szakvezető Hahn János és Bolla Bendegúz személyében két újoncot is avatott. A magyarok egy vereség mellett hetedszer győzték le a szigetországi gárdát. A magyar csapat kedden Írországgal játszik felkészülési mérkőzést ugyancsak Újpesten, majd az Eb csoportkörében június 15-én a címvédő portugálokat, négy nappal később a világbajnok franciákat fogadja a Puskás Arénában, június 23-án pedig a németek vendége lesz Münchenben.

(MTI)

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2021. június 06. 09:19
Hozzá lehetne tenni még a cikkhez, hogy ezen csapatok többsége ellen Puskásék, de még Alberték sem álltak volna ki, mivel ők még tartották magukat bizonyos elvárások teljesítéséhez. Ők soha nem dicsekedtek a Tápiószecső II. (pl. Ciprus) elleni döntetlennel, netán győzelemmel. A valódi megmérettetés és teljesítmény majd a valódi ellenfelekkel való találkozókon lesz látható. Tartok tőle, hogy szomorú eredmények következnek, vége lesz a porhintésnek.
Ferer
2021. június 05. 12:40
Aztán zsinórban lesz 3 vereség remélem
crydog
2021. június 05. 08:19
Szép volt fiúk, a 16-os környékéről már nyugodtan lehetne kapura lőni legközelebb..nem kell becsellózni azt a fránya labdát a gólvonalig..el kell durrantani a lábakat
Belakiss
2021. június 05. 07:43
Mint a tegnapi? Jól bírod...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!