BL: kedden a litván bajnok ellen folytatja a Fradi

2021. július 19. 10:10

Az első találkozó kedden 20 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

2021. július 19. 10:10
null

A litván bajnok Zalgiris Vilnius ellen folytatja szereplését a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében, melynek második fordulójában is párharca esélyeseként lép pályára. Az előző kiírásban csoportkörös zöld-fehérek ugyanúgy hazai pályán kezdik az ütközetet, mint a koszovói Prishtina ellen, melyet kettős győzelemmel búcsúztattak az első fordulóban. Az új vezetőedző, Peter Stöger irányításával mindkét találkozón három gólt szerezve diadalmaskodott a magyar bajnokcsapat, melyben az albán Myrto Uzuni a visszavágón mesterhármast ért el.  

Sigér nehéz meccsre számít

Sigér Dávid, az együttes magyar válogatott középpályása szerint hasonló párharc vár ezúttal is az együttesre. „Úgy gondolom, hogy a Prishtina elleni meccshez hasonlóan a Zalgiris ellen is nekünk kell dominálni, nekünk kell megszabni a játék ritmusát. A Prishtina ellen mind a két összecsapáson voltak olyan periódusok, amikor meg tudtak lepni minket és kimondottan jó játékkal tudtak előrukkolni. Nekünk arra kell figyelni, hogy ezúttal

ehhez pedig az kell, hogy sokkal jobban koncentráljunk” – idézte a klub honlapja a futballistát, aki szerint nagy türelemre lesz szükségük és gyorsan kell járatniuk a labdát.    

Az első találkozó kedden 20 órakor kezdődik a Groupama Arénában, a visszavágót pedig a jövő héten rendezik. A párharc győztesének még két kört kellene sikerrel vennie a csoportkörös szereplésért, míg a vesztes az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában folytathatja. Az európai kupasorozatok selejtezőjének harmadik fordulójának párosításait hétfőn (ma) sorsolja ki az európai szövetség.

(MTI)

Fotó: MTI/Róka László

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr. Grünfeld Ráhel
2021. július 19. 20:34
Az afromagyaroknak szurkolok. Hajrá Fradi! Szerencsére nagyon kevés a magyar Fradiban és ez rendkívül örvendetes egy agresszív, fasiszta, nacionlista érzelmű szurkolótáborral bíró csapatnál.
Secnir
2021. július 19. 15:19
egy ilyen litván csapat erősebb, mint egy örmény? vagy mint egy gibraltári?
lehetkalman
2021. július 19. 14:12
Vajon meg tudja ismételni a fehérvár fantasztikus "sikerét" az örmény csapat ellen?
Mich
2021. július 19. 12:59
Hajrá Fradi, hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!