Dopeman az LMBTQ-közösség „szanaszét diverzifikált” tagjairól: Ez már mentális probléma!

2021. július 21. 10:58

A rapper egy Amerikából érkezett videón akadt ki.

2021. július 21. 10:58
null

„Tegnap láttam minden idők egyik legszomorúbb videóját” – vezette fel kedd esti Facebook-megmondását Dopeman, aki az Origo cikkéről, és az abban szereplő felvételről fejtette ki véleményét.

Őszinte fájdalom

Röviden összefoglalva: a videón az látható, amint egy amerikai pár férfi tagja (aki nőnek képzeli magát) próbálja szoptatni a nő (aki férfinak képzeli magát) által világra hozott csecsemőt.

„A kisbaba a férfinak született »transzgender nő«, Petrona mellbimbójára csimpaszkodik rá, miközben Ahanu, a csecsemőnek életet adó nő, aki viszont egy »non-bináris férfias transzgender személyként« írja le magát, elmélyedve nézi a teljesen abszurd próbálkozást. Ahanunak ráadásul egyszerre van szakálla, korábban eltávolított melle helyén két nagy sebészi vágás, a friss szülés nyomaként pedig még mindig gömbölyded pocakja”ad érzékletes beszámolót a hírről elsőként tudósító Demokrata.hu.

„Én egész egyszerűen megértem: a világunk valamiféle beszakadás felé tart, és ez meg fog történni. Szenvedhet ezzel szemben az Orbán-kormány, de ez a nyugati kultúra, amely a saját maga dekadenciájában fuldoklik, be fog szakadni” – kommentált a rapper, aki hozzátette: rendkívüli szomorúsággal nézte a videót, annál is inkább mivel a szülők még egy újabb szexuális utalást is tettek, amikor a gyerekre azt mondták: „Look at them!”,

„Őszinte fájdalmat éreztem. Bele kell gondolnom, hogy az EU-ban megszavazták, hogy a férfiak szülhetnek. Ezt szavazták meg, ezt a jelenséget” – mondta Dopeman, aki úgy véli: ez a két ember meg akarja valósítani a másként való reinkarnálódást ugyanabban az életben.

Mi lesz a gyerekkel?

Dopeman szerint nem is a két ember a lényeg, hanem a gyerek. „Szerintetek ez a gyerek, akinek a szülei hormonkezelésen mentek keresztül, milyen állapotban születik a világra?” – tette fel a költői kérdést a zenész.

„Ha ezt az LMBTQ-közösséget, és ennek a vonalnak az aktivistáit nem engedik be az iskolákba, az a gyerekvédelembe kifejezetten beleillik. Ezt hozsannázni? Ez előtt hajbókolni? Lehet csinálni, de nem lesz szép vége!” – jelentette ki. Hozzátette: „hiába feszeng itt az Orbán, ez ebben a nyugati világban le fog zajlani”.

A rapper ezután szétválasztotta a homoszexuálisokat, leszbikusokat és az LMBTQ-közösség „szanaszét diverzifikált” tagjait, utóbbiról megjegyezve:

„ez már egy mentális probléma!”.

„Ezt a mentális problémát olyan fiatalok közelébe engedni, akinek a tudata még kialakulóban van, hát nem bűn, mert nem élek ezzel a kifejezéssel, de hatalmas hiba. Ez nem a világ kikeredeséhéz, hanem a beszakadásához vezet. Ez egy jóléti bezegség, amikor jódolgodban már nem tudsz mit csinálni, és tovább szeleteled a valóságot” – véli Dopeman.

A videót itt nézheti meg:

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2021. július 24. 09:37
A Marxizmus kísérlete abba bukott bele, hogy az embert kizárólag biológiai lényként fogta fel, amely egyszerű alapképletekkel ("a lét határozza meg a tudatot") meghatározható és nem vette figyelembe, hogy az embert lelki és érzelmi tényezők is formálják. Ezt leginkább a választások alkalmával érhetjük tetten, amikor a szavazók tömegeit lehet az életkörélményeiktől független, érzelmi alapon meghozott döntésekre rávenni. A mai "progresszív" (nem tudom mi benne a progresszív) liberális gondolkodás pedig ott hibázik, hogy abban hisz (mert ez szinte már egy vallás), hogy tudatilag felülírhatjuk (biológiai) létünk alapvetéseit, azaz a tudat határozza meg (biológiai) létünket. A Marxizmus és ez a fajta liberalizmus is íróasztalnál született ideológiák, szerintem egyik sem az emberi evolúció terméke. Félő, hogy ez az új erőszakos ideológia ugyanúgy emberek tíz és száz millióinak halálához vezető zsákutca lesz, mint ahogy a Marxizmus volt.
Csodaszarvas
2021. július 22. 12:41
Már írtam itt korábban, de tovább megyek: míg a "felvilágosult, haladó, nyugati" felebarátaink leamortizálták magukat és elveiket, addig Dopeman kiművelte magát :)
Illieral
2021. július 22. 07:23
Ultra gáz az egész, de azért nem kell mindig világvégét vizionálni, 100 ezerből de lehet millióból van két ilyen deviáns hülye.
Petykabá
2021. július 22. 00:50
le kell írnom, hogy Pityinger László a legértelmesebben eddig a témában megszólalt közéleti szereplő. kilométereket verve a többiekre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!