Horn Gábor szerint Orbán Viktor miatt viselnek szivárványos karszalagot világszerte a focisták

2021. július 08. 13:11

Manuel Neuer, a németek csapatkapitánya már januárban viselte a karszalagot, amikor még nem volt téma a magyar gyermekvédelmi törvény – mutatott rá Deák Dániel.

2021. július 08. 13:11
null

A Republikon Intézet kuratóriumi elnöke szerint azért viselnek a focimeccseken szivárványos karszalagot egyes focisták, hogy azzal Orbán Viktor ellen tiltakozzanak – hangzott el az ATV-n szerdán. 

„A valóság ezzel szemben az, hogy ennek semmi köze Orbán Viktorhoz, már évek óta több világhíres focista is visel szivárványos karszalagot. Manuel Neuer, a németek csapatkapitánya is így tesz már régóta, itt van erről például egy januári hír, amikor még nem volt téma a magyar gyermekvédelmi törvény” – mutatott rá az állítás hamis voltára Deák Dániel, a XXI. Század Intézet munkatársa. 

Horn Gábor szerint az is Orbán elleni tiltakozás volt, hogy több multinacionális cég szivárványos színekkel hirdetett a legutolsó Budapesten tartott meccsen a Puskás Arénában.

„A valóság ezzel szemben az, hogy ennek semmi köze nem volt a magyar belpolitikához, a Pride-hónap miatt döntött úgy több multicég, hogy minden EB-meccs helyszínen szivárványos színekbe borítja a hirdetéseit. Erről egyébként még a 444 is írt, mint fogalmaztak: »több szponzor is a Pride-hónaphoz igazította az eddigi hirdetéseit«” – állítja a politikai elemző. 

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. július 08. 22:34
Valószínűleg Hornnál is van szivárványos karszalag..illegalitásban a gatyájába rejtve..Ha olyan helyen jár, csak előveszi.
Madasa Hatter
2021. július 08. 21:46
Kiíváncsi vagyok Qatar-ban hány szivárványos szurkoló lesz látható
tolan
2021. július 08. 19:44
Mi lehet ez más, mint egy szimpla hülye?
night watch
2021. július 08. 18:38
"Manuel Neuer, a németek csapatkapitánya már januárban viselte a karszalagot" Mindig baj lett abból, amikor a németek karszalagot viseltek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!